Azonosító: 07475

Bosch GST 18 V LIS szúrófűrész 2 db (4Ah) akkumulátorral L-Boxx-ban (06015A5102)

148.590 Ft
2970
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2970
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Bosch GST 18 V LIS szúrófűrész 2 db (4Ah) akkumulátorral L-Boxx-ban hasznos eszköz a mindennapi munkavégzés során. Beépített led világítással szerelt, ami utófény funkcióval is ellátott, hogy Ön sötét munkafelületen is zavartalanul dolgozhasson. A CoolPack technológia felelős az optimális hőelvezetésért. Az elektronikus, motor (EMP) és cellavédelem (ECP) gondoskodik a készülék védelméről. Az EMP megvédi a motort a túlterhelés ellen, az ECP gondoskodik a túlterhelés, túlhevülés és mély kisülés elleni védelemről a szénkefe nélküli EC motor garantálja a hosszú élettartamot. Az egykezes SDS rendszer könnyű főrészlap cserét biztosít. A dekopírfűrészt L-Boxx 136 kofferben, L-Boxx betéttel, 2 db 4Ah-s Li-ion akkumulátorral és gyorstöltővel szállítjuk.

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 287 mm
 • Szélesség: 80 mm
 • Magasság: 168 mm

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18 V
 • Akkukapacitás: 4Ah
 • Lökethossz: 23 mm
 • Löketszám, terhelve: 0-2700 löket/perc
 • Súly (kg.): 2.4
 • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Professzionális

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  1 x T 308 B fűrészlap (ET-sz. 2 609 991 830)
  1 x fűrészlap (T 144 DP – Precision for Wood)
  1 x fűrészlap (T 244 D – Speed for Wood)
  2 x 4,0 Ah Li-ion akku
  Forgácsfelszakadás gátló
  Gyorstöltő AL 1860 CV
  L-BOXX 136
  L-BOXX betét

Jótállási feltételek: Az Ön által Vásárolt termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz