Azonosító: 00691

Bosch PST 650 CT (kartondobozban) (0.603.3A0.721)

14.840 Ft
148
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
148
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PST 650 CT Easy hálózati áramellátású szúrófűrész alacsony súlyával és kiváló kezelhetőségével hozzájárul használója kényelméhez.Nagy, 500 W-os motorja, a nehéz munkákat is könnyedén elvégzi.A Bosch SDS-rendszer által a fűrészlap rendkívül könnyen kicserélhető szerszám nélkül.Bosch "Low Vibration" biztosítja a minimális vibrációt, lineáris tömegkiegyenlítéssel, ezáltal rendkívül kényelmes a munkavégzés. Praktikus kialakítású Softgrip markolata növeli a biztonságosságot.A pormentes munkának kedvez, hogy csatlakoztatni lehet porelszívóhoz, illetve fúvólevegő-funkciója mindig tisztán tartja a munkafelületet a vágás mentén.Acél talplemeze stabil vezetésű, és a gérvágásokhoz 45°-os szögbe lehet állítani.Új kábelvezetéssel, praktikus felakasztható akár a falra is az optimális helykihasználás érdekében.
A készüléket egy környezettudatos kartondobozos csomagolásban forgalmazzuk.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Áramellátás: Hálózati
  • Névleges teljesítményfelvétel: 500 W
  • Leadott teljesítmény: 300 W
  • Löketszám üresjáratnál: 3100 ford/perc
  • Vágási mélység fában: 65 mm
  • Vágási mélység acélban: 4 mm
  • Talplemez: Acél
  • Súly (kg.): 2
  • Gép súlya (kg.): 1.6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz