Azonosító: 23971

Extol Premium lézeres dekopír fűrészgép (8893103)

20.090 Ft
200
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
200
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

​Az Extol Prémium lézeres dekopír fűrészgép (8893103) hálózati (230V/50Hz) villamos energiával működik. Felhasználható egyenes íves vágásra. Névleges fogyasztása 800W.

A 18 mm-es fűrészlap mozgás melletti vágásmélysége:
fában 110 mm
Alumíniumban 15 mm
fémben 10 mm

A lézeres dekopírgép ferde vágásra is van lehetőség 45°-ban, jobbra és balra. A lapbefogás Bosch típusú. Kettős szigetelés, Soft Start lágy indítás jellemzi.

A beépített lézeres vágásvonal jelzés, a munkaterület LED megvilágítás, fokozatmentes rezgésszám szabályzás, a 0-3 fokozat közötti állítható előtolás szolgálja a felhasználó kényelmét és a precíz munkavégzést.

Az Extol lézeres dekopír fűrészgéphez porelszívó is csatlakoztatható.
Az ergonomikus nyélkialakítású lézeres dekopír gép jobb és balkezesek által egyaránt használható.

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 800W
 • Üresjárati fordulatszám: 0-3000 1/perc
 • Vágási mélység fában: 110 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 15 mm
 • Súly (kg.): 2.54545
 • Gép súlya (kg.): 2.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
Extol

Extol

Extol: Hatékonyság és megbízhatóság a kéziszerszámok területén

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 

Az Extol márka a minőségi és megbízható elektromos kéziszerszámok, szerszámkészletek, hegesztéstechnika és mérőműszerek terén kínál magas színvonalú termékeket. Az Extol a felhasználók igényeire összpontosítva fejleszti és gyártja termékeit, hogy a szakemberek és otthoni barkácsolók minden javítási munkát, kihívást magabiztosan kezelhessenek.

Az Extol márka híres a minőségi anyagokból készült és tartósra tervezett termékeiről. Minden terméküket alapos teszteknek vetik alá, hogy biztosítsák a biztonságot, a kiváló teljesítményt és a hosszú élettartamot. 

Termékpaletta

 • Az Extol elektromos kéziszerszámok kiváló választást jelentenek minden barkácsoláshoz vagy építkezéshez. Legyen szó fúrásról, csiszolásról, ragasztásról, fűrészerősről vagy vágásról, az Extol gépek hatékonyan és megbízhatóan végzik el a feladatot.

 • Kéziszerszámok és szerszámkészletek: Az Extol kéziszerszámok és szerszámkészletek széles választékát kínálja, ideértve a csavarhúzókat, villáskulcsokat, fogókat és sok más eszközt, amelyek megkönnyítik a munkát a műhelyben vagy otthon.

 •  Az Extol hegesztéstechnikai termékei kiváló minőségűek és megbízhatóak, hogy a hegesztési feladatokat gyorsan, hatékonyan lehessen elvégezni.

 • Az Extol mérőműszerei pontosak és megbízhatóak, hogy a pontos méréseket és beállításokat lehessen elvégezni mindenféle szerelési munka során.

Az Extol folyamatosan fejleszti termékeit, hogy lépést tartson az iparági fejlődéssel és az új technológiákkal. Az innováció és a kiváló minőség iránti elkötelezettség segítségével az Extol mindig az élen maradhat a barkács eszközök terén.

​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

 

 

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz