Azonosító: 00688

Bosch PST 900 PEL "Expert" szúrófűrész (0.603.3A0.220)

29.060 Ft
290
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
290
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PST 900 PEL hálózati áramellátású szúrófűrész alacsony súlyával és kiváló kezelhetőségével hozzájárul használója kényelméhez.Nagy, 620 W-os motorja, a nehéz munkákat is könnyedén elvégzi. 
A rezgésszám-szabályozás a vágás indításához, és az anyagnak megfelelő munkavégzéshez egy kapcsológombbal, a löketszám-előválasztás egy beépített állítókerékkel történik a Bosch elektronikának köszönhetően.
A vágás vonala az új Bosch Cut Control rendszernek köszönhetően könnyen és biztonsággal követhető, a beépített PowerLight világítódióda biztosítja, hogy munkadarab mindig jól látható legyen.
A Bosch SDS-rendszer által a fűrészlap rendkívül könnyen kicserélhető szerszám nélkül.
Bosch "Low Vibration" biztosítja a minimális vibrációt, lineáris tömegkiegyenlítéssel, ezáltal rendkívül kényelmes a munkavégzés. Praktikus kialakítású Softgrip markolata növeli a biztonságosságot.
A jobb ívkövetés, a fűrészlap magas élettartama érdekében és gyors fűrészelési előrehaladás érdekében a készülék 4 elliptikus előtolási fokozattal rendelkezik.
A pormentes munkának kedvez, hogy csatlakoztató porelszívóhoz, illetve fúvólevegő-funkciója mindig tisztán tartja a munkafelületet a vágás mentén.
A dekopírfűrész acél talplemeze stabil vezetésű, és a gérvágásokhoz 45°-os szögbe lehet állítani.
Új kábelvezetéssel, praktikus felakasztható akár a falra is az optimális helykihasználás érdekében.A csatlakoztatható fűrészlaptárolóban akár a 6 darab is kényelmesen elhelyezhető.
A készülék a tartozékokkal együtt egy praktikus műanyag kofferben tárolható.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Névleges teljesítményfelvétel: 620 W
 • Leadott teljesítmény: 340 W
 • Löketszám üresjáratnál: 500 – 3.100 1/perc
 • Vágási mélység fában: 90 mm
 • Vágási mélység acélban: 8 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 15 mm
 • Talplemez: Acél
 • Súly (kg.): 3
 • Gép súlya (kg.): 2.2

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma: 3603CA0200
   1 db T 144 D fűrészlap (2 608 630 040)** 
  CutControl (2 609 256 981) 
  Fűrészlaptároló (ET-sz. 2 608 040 231) 
  Forgácsfelszakadás gátló (2 607 010 079)** 
  Átlátszó védőfedél (ET-sz. 2 609 003 453) 
  Műanyag koffer 


  ** Utánvétel csak 5-ös szettben

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz