Azonosító: 05218

Extol Garden pisztoly szórófej állítható, rézfejes, locsoláshoz (70212)

3.190 Ft
db

Az Extol Garden pisztoly szórófej sárgaréz testtel és fúvókával készült. A markolat kialakítása ergonomikus, ezzel megkönnyítve a locsolást. A locsolópisztoly rézfejjel készült, amely magában hordozza a tartósság fogalmát. A termék teste sárgarézből gyártott. A locsolópisztoly rögzítővel is rendelkezik, így nagyban hozzájárul a hosszan tartó öntözés komfortjához. A szórófej végén kialakított, három fokozatú állítószeleppel, fokozatmentesen szabályozható a víz erőssége. A termék gyorsan és könnyedén felhelyezhető a locsolótömlőre a gyorscsatlakozója jóvoltából. Az ​Extol Garden szórófejet ajánljuk a ház körül és kiskerttulajdonosoknak is.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 180 mm
  • Szélesség: 37 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Réz, műanyag
  • Súly (kg.): 0.32

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz