Azonosító: 05213

Extol pisztoly szórófej állítható, rézfejes, locsoláshoz (70211)

1.540 Ft
db

Az Extol Craft pisztoly szórófej műanyag testtel és sárgaréz fúvókával készült. A kényelmes tartás érdekében a markolata ergonomikus kialakítású.A termék fokozatmentesen képes szabályozni az erős vízsugarat és a finomabb porlasztást. A hosszabb öntözés kényelmesebbé tétele érdekében a locsoló rögzíthető. A termék gyorsan és könnyedén felhelyezhető a locsolótömlőre a gyorscsatlakozója jóvoltából. A locsolófej kis mérete miatt könnyen tárolható. Az ​Extol Craft szórófejet ajánljuk a ház körül és kiskerttulajdonosoknak is.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 170 mm
  • Szélesség: 45 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Műanyag, réz
  • Súly (kg.): 0.24

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz