Azonosító: 05216

Extol Garden pisztoly szórófej rézfejes, 7 sugárral, locsoláshoz (70213)

2.760 Ft
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.

Az Extol Premium pisztoly szórófej sárgaréz testtel és fúvókával készült. Az ergonomikus kialakítású markolat kényelmes tartást kölcsönöz a terméknek ezáltal megkönnyítve a locsolást.  A hosszabb ideig tartó öntözés komfortját a locsolópisztoly markolata felet található, fém rögzítő biztosítja. Hét funkcióra képes, amelyeket a szórófejen lehet fokozatmentesen cserélni. A termék gyorsan és könnyedén felhelyezhető a locsolótömlőre a gyorscsatlakozója jóvoltából. Az ​Extol Premium szórófejet ajánljuk a ház körül és kiskerttulajdonosoknak is.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 190 mm
  • Szélesség: 65 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Réz, műanyag
  • Súly (kg.): 0.31

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Változatok

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz