Azonosító: 02132

GP/PH01-SV teraszfűtő hőgomba, hőkandeláber rattan

82.990 Ft
2487
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
2487
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Szeretné, ha megnövelhetné a kellemes, meghitt esték számát a szabadban függetlenül az időjárás viszontagságaitól, hirtelen változásaitól? A teraszfűtők, hőgombák segítségével még a hűvösebb tavaszi vagy őszi idő esetén sem kell lemondania terasza használatáról.

A ​GP/PH01-SV hőkandeláber, kültéri teraszfűtő hőgomba, elegáns rattan (fonott műanyag) házzal, rozsdamentes acél égőfejjel, biztonságos és egyszerűen kezelhető piezoelektromos gyújtással felszerelt készülék. Működtetése 3 állású kézi szabályozóval (MIN-MAX-ŐRLÁNG). Csak szabadtéri területek illetve félig nyitott teraszok környezeti hőmérsékletének növelésére alkalmas.  Az egyszerűbb helyváltoztatást a kerekes kivitel segíti elő. Szabványos háztartási PB gázpalackról működik.  Nyomáscsökkentővel, transzporter kerékkel szállítjuk. Max.teljesítmény: 13 kW. Min.teljesítmény: 5 kW. Gázfogyasztás: 450 g/h-870g/h. Gáznyomás: 30 mbar

Kiváló megoldás teraszok, erkélyek, sátrak, kerthelyiségek vagy kisebb szabadtéri területek, rendezvényhelyszínek, csarnokok fűtésére. 

A készülék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges. A GP/PH01-SV teraszfűtő hőgombát, hőkandelábert AJÁNDÉK nyomáscsökkentővel szállítjuk!

rattan talapzatú GP/PH01-SV teraszfűtő hőgomba, hőkandelábert ismerheti így is: kültéri hősugárzó, PB gázos fűtőberendezés, PB gázos teraszfűtő, hősugárzó gomba, hőgomba, gázgomba, teraszmelegítő, terasz fűtő hősugárzó, hőkandeláber, térfűtő.

A​ GP/PH01-SV hőgomba termékünk ára megtalálható az Általános leírás felett, itt a termék adatlapján. 

Több szöveg

Méretek

 • Átmérő: 820 mm
 • Szélesség: 440 mm
 • Magasság: 2240 mm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 13 kW
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Gáznyomás: 30 mbar
 • Gázfogyasztás: 450 g/h-870g/h
 • Egyéb adatok: Rozsdamentes acél égőfej
  3 állású kézi szabályozó
 • Súly (kg.): 17.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Piezo gyújtás

Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, Így fontos a légutánpótlás!

A biztonság érdekében a GP/PH01-SV teraszfűtő hőgomba, kandeláberre ne akasszon ruhát vagy más gyúlékony anyagot, illetve annak 3 méteres körzetén belül ne tárolja. Mivel működés közben az égőkúp és a reflektortányér hőmérséklete magas, ezért kérjük, hogy mindig tartsa be a használati útmutatóban leírt biztonsági szabályokat. Az üzemeltetés alatt kisgyermek csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodjon a teraszfűtő közelében! Működés közben ne mozgassa a készüléket! Fontos a teraszfűtő hőgomba rendszeres tisztítása, különösen poros környezetben. A bekötőcsövet ki kell cserélni, ha megrongálódik, illetve ha repedéseket fedez fel rajta. Mindig zárja el a gázcsapot, ha nem használja teraszfűtő kandelábert. Csak olyan teraszfűtőt vásároljon, amihez van Használati útmutató, azt pedig olvassa el figyelmesen.

Változatok

Variációk

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz