Azonosító: 00288

Tropico teraszfűtő hőgomba HSS inox

98.990 Ft
989
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
989
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

 •  Tropico HSS inox teraszfűtő hőkandeláber biztonságos és egyszerűen kezelhető piezoelektromos gyújtással felszerelt gázfűtő, hősugárzó készülék. Fő jellemzője hogy nyílt égésterű gáztüzelésű berendezés, ezért csak szabadtéri területek, félig nyitott teraszok illetve legalább 30%-ban nyitott vagy szabadon hagyott falfelületű helységek temperálására, környezeti hőmérsékletének komfortos szinten tartására alkalmas. Egy Tropico HSS inox térfűtő kb. 20-25 m2 felületű teraszt képes besugározni. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy kb. 10 fokos külső hőmérséklet esetén a teraszfűtő 5 méteres távolságban kb. 17 fokra képes felmelegíteni a levegőt. A Tropico HSS inox teraszfűtő hőgomba kis súlyának, kerekes kivitelének köszönhetően könnyen mozgatható, ugyanakkor szétszerelve kis helyet foglal, viszont a szerviz igénye minimális. A teraszfűtő kandeláber égőfejének üzemeltetése szabványos 11,5 kg-os PB-gázpalackkal történik, amellyel kb. 30 órán keresztül működtethető. A készülék gázfogyasztása 450-870 g/h.
 • A Tropico HSS inox teraszfűtő kandeláber használata rendkívül egyszerű: a bármely gázcseretelepen beszerezhető 11,5 kg-os PB-gázpalackra van csak szükség és a szakszerűen beüzemelt Tropico HSS inox teraszfűtő kandeláber már használható is! Amennyiben nem kíván elmenni a legközelebbi gázcseretelepre, úgy hívja PrímaGázfutár szolgáltatásunkat és kollégáink ingyen kiszállítják önnek a gázpalackot! 
 • A készülék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges. A Tropico HSS inox teraszfűtő hőkandelábert AJÁNDÉK nyomáscsökkentővel szállítjuk!
 • Kiváló megoldás teraszok, erkélyek, sátrak, kerthelyiségek vagy kisebb szabadtéri területek, rendezvényhelyszínek, csarnokok fűtésére.
 • A Tropico HSS inox teraszfűtő hőkandeláber használatának előnyei: Meghosszabbított szezon, elégedett vendég, nagyobb forgalom; Alacsony üzemeltetési költség; Gazdaságos használat, hőmérsékletnek megfelelő teljesítményszabályozás; Könnyű, kényelmes, egyszerű használat; Esztétikus kivitel; Ellenáll az időjárás viszontagságainak, könnyen tisztán tartható; Biztonság: a teraszfűtő a legkorszerűbb termoelektromos égésbiztosítóval működik, így egy esetleges felborulás esetén azonnal működésbe lép az automatikus gázzár. Gázpalackjaink biztonságát az ISO 9001 minősítés és a gázpalack szelepén elhelyezett sértetlen zsugorfólia garantálja. A Prímaenergia folyamatos gázszolgáltatását a 24 órán át elérhető gázpalack házhoz szállítási szolgáltatás, a PrímaGázfutár, valamint országosan több, mint 3.000 gázcseretelep biztosítja.
 • A készüléket ismerheti így is: kültéri hősugárzó, PB gázos fűtőberendezés, PB gázos teraszfűtő, hősugárzó gomba, hőgomba, gázgomba, teraszmelegítő, terasz fűtő hősugárzó, hőkandeláber, térfűtő
 • +5 C° alatti hőmérséklet esetén ajánlatos probán gázzal használni.
 • Tropico HSS inox teraszfűtő hőkandeláber termék beüzemelése egyszerű és kényelmes, hiszen bármely gázcseretelepen beszerezhető a hozzá szükséges 11,5 kg-os PB-gázpalack!
 • Amennyiben a kényelmet választaná és nem szeretne felesleges köröket tenni, hívja a +36 20 533 3333 telefonszámon az Önhöz legközelebb eső Gázfutárt, vagy rendeljen online! Kollégáink ingyen házhoz szállítják Önnek a szükséges energiát!

Méretek

 • Átmérő: 813 mm
 • Szélesség: 440 mm
 • Magasság: 2200 mm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 13 kW
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Gázfogyasztás: 450-870 g/h
 • Egyéb adatok:


  1 db fém égőfej
  Égésbiztosítós kivitel

 • Súly (kg.): 15

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Piezo gyújtás

Tartozékok

 • Tartozékok:


  Palackburkolat

   

  Tartórúd 3 db csavarral

  10 mm X 860 mm-es gázcső

   

   

  Takaróponyva, zipzáras

   

  Reflektor tányér 813 mm átmérővel + 3 db ernyő távtartó + 3 db M8-as anya
  4 db csavar M6 X 10 az égőfej rögzítéséhez
  6 db csavar és anya M6 x 35 mm tartó rúd rögzítéséhez
   

Gázzal működő készülékek esetén fokozottan figyelni kell a tömítések épségére, a készülék gáztömörségére. Használat közben a nyílt égésterű készülékek a helyiség levegőjét használják, Így fontos a légutánpótlás!
A biztonság érdekében a Tropico HSS inox teraszfűtő kandeláberre ne akasszon ruhát vagy más gyúlékony anyagot, illetve annak 3 méteres körzetén belül ne tárolja. Mivel működés közben az égőkúp és a reflektortányér hőmérséklete magas, ezért kérjük, hogy mindig tartsa be a használati útmutatóban leírt biztonsági szabályokat. Az üzemeltetés alatt kisgyermek csak felnőtt felügyelete mellett tartózkodjon a teraszfűtő közelében! Működés közben ne mozgassa a készüléket! Fontos a Tropico HSS inox teraszfűtő hőkandeláber rendszeres tisztítása, különösen poros környezetben. A bekötőcsövet ki kell cserélni, ha megrongálódik, illetve ha repedéseket fedez fel rajta. Mindig zárja el a gázcsapot, ha nem használja a Tropico HSS inox teraszfűtő kandelábert. Csak olyan teraszfűtőt vásároljon, amihez van Használati útmutató, azt pedig olvassa el figyelmesen.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz