Azonosító: 01892

Skil Szúrófűrész 4370AD (F0154370AD)

23.500 Ft
235
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
235
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Skil 4370AD szúrófűrész kompakt kialakítású és kis súlyú, így a barkácsolóknak kiválóan használható. ​5 féle anyagbeállítással, 1 beállítás íves vágáshoz és 4 beállítás egyenes fűrészeléshez különböző anyagokban. A beállítható sebesség-előválasztó szabályozás nagy precizitású vágást biztosít. A szuper méretű fűrészlapvezető görgő optimálisan megtámasztja a fűrészlapot. Nagy méretű, kétoldali, kényelmesen használható kapcsoló rögzítőgombbal gyártva a folyamatos használathoz. T- és U-befogású szúrófűrészlapokkal működik. Állítható alumíniumtalppal a 15°-os, 30°-os, és 45°-os vágásokhoz. Spotlámpával felszerelt. A készülék kialakítása optimális rálátást enged a munkadarabra. A dekopírfűrész fúvószerkezete tisztán tartja a vágási vonalat és így könnyen követhetővé teszi. A gép rendelkezik porgyűjtővel, amely beilleszthető a legtöbb szabványos háztartási porszívóba. A lökethossza 20 mm. Praktikus, fűrészlaptartós műanyag kofferben szállítva.


Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 550 W
 • Löketszám üresjáratnál: Fűrészlap sebessége 800 - 3.000 löket/perc
 • Feszültség és frekvencia: 230 – 240 V / 50 – 60 Hz
 • Lökethossz: 20 mm
 • Vágási mélység fában: 75 mm
 • Vágási mélység acélban: 4 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 12 mm
 • Talplemez: Alumínium
 • Súly (kg.): 0
 • Gép súlya (kg.): 2.1

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma: 2 hatszögletű kulcs
  6 fűrészlap
  Műanyag koffer fűrészlaptartóval

Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint: - 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú - 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Skil

Lousiana, USA 1924. Edmond Michel ott állt az egyik cukornád ültetvénynél és nézte, ahogy a munkások aratnak, macsétákkal vágva a vastag cukornádat. Fáradságos munka a nyári forróságban. Edmond Michel elhatározta, hogy változtat ezen. 

Így jött létre az első elektromos kézifűrész. Az eredmény címlapokra került: kis idő múlva Edmond Michel és Joseph W. Sullivan 1924. július 1-jén megalapította a Michel Electric Handsaw Company céget, amelyet 1926-ban átkereszteltek Skilsaw Inc.-re. Már 1927-ben 2000 fűrészt adtak el, és a cég elkönyvelhette az első nyereségét. 1928-tól a motorháztetőkhöz bevezették a présöntvényt, 1930-ban és 1934-ben a termelés kiegészült egy elektromos sövénynyíróval és elektromos fúrógépekkel. További fontos mérföldkövek a Skil történetében a kettős szigetelés bevezetése 1962-ben és az első fúrógépek változtatható fordulatszám-állítással 1964-ben. Az USA-ban a Skil név fogalommá vált az elektromos kézi körfűrészek terén. Az amerikai iparos még ma is azt mondja, ha a kézi körfűrészre van szüksége: Add ide a Skilsaw-t!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz