Azonosító: 01036

Bosch GST 1400 BCE szúrófűrész, kofferben (0.601.515.101)

65.880 Ft
658
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
658
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

Bosch GST 1400 BCE szúrófűrész konstans elektronikával ellátott, erőteljes 720 wattos motorjának köszönhetően még a kemény és vastag gerendákat is nagy teljesítménnyel dolgozza fel. Könnyű kialakítása és kis markolatátmérője kiválóan kontrollálhatóvá teszi a fűrészelést.

szúrófűrész innovatív fűrészlapbefogó rendszerének köszönhetően magas fokú vágási pontosság érhető el. Az SDS rendszer által a fűrészlap csere gyorsan, hézagmentesen, szerszám nélkül végrehajtható. 
A fordulatszám beállítása elektronikus fordulatszám-előválasztás funkciójával történik. A felszakadásmentes vágásokról a 3 előtolási fokozata gondoskodik. A tömegkiegyenlítő rendszer lehetővé teszi a kis mértékű rezgést így kiemelkedően csendes a működés. 
A dekopírfűrész fogantyújának gumi borítása biztosítja biztonságos és kényelmes munkavégzést. 

Bosch GST 1400 BCE szúrófűrészt praktikus szerszámkofferben szállítjuk.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Hálózati
 • Névleges teljesítményfelvétel: 720 W
 • Löketszám üresjáratnál: 800 – 2.800 1/perc
 • Lökethossz: 26 mm
 • Vágási mélység fában: 140 mm
 • Vágási mélység acélban: 10 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 20 mm
 • Súly (kg.): 3
 • Gép súlya (kg.): 2.3

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

 • Csomag tartalma: 1 x fűrészlap T 144 DP, 
  Forgácsfelszakadás gátló,

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)- 36 hónap (kötelező + gyártói) jótállás minden regisztrált Bosch márkájú professzionális (kék burkolat) elektromos kéziszerszámra, mérőműszerre kinyomtatott regisztrációs tanúsítvánnyal, számlával, jótállási jeggyel rendelkezés esetén (kivéve nagyfrekvenciás, illetve sűrített levegős szerszámokra, ipari akkus csavarozókra, akkuegységeikre és  töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap). Regisztráció a vásárlás igazolt dátumától számított 4 héten belül a „www.bosch-pt.com/warranty”  internetes címen lehetséges.

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz