Azonosító: 00683

Bosch PST 18 LI akkus szúrófűrész SET (0.603.011.021)

49.850 Ft
498
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
498
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch PST 18 akkus szúrófűrész alacsony súlyával és kiváló kezelhetőségével hozzájárul használója kényelméhez.Lítium-ion technológiájának köszönhetően a készülék mindig használatra kész, nincs memóriaeffektus, önkisülés.A Bosch Electronic Cell Protection (ECP) rendkívül magas élettartamot kölcsönöz az akkumulátornak.A nagy teljesítményű akkuegység, valamint a töltőberendezés a Bosch 18 V-os lítium-rendszer minden eszközével kompatibilis.
A rezgésszám-szabályozás a vágás indításához, és az anyagnak megfelelő munkavégzéshez egy kapcsológombbal történik a Bosch elektronikának köszönhetően.A beépített PowerLight világítódiódának, illetve a Bosch CutControlnak hozzájárulnak a kényelmes és biztonságos munkavégzéshez, azáltal, hogy a munkadarab jól megvilágított és a vágás vonala könnyen követhető.Bosch "Low Vibration" biztosítja a minimális vibrációt, lineáris tömegkiegyenlítéssel, ezáltal rendkívül kényelmes a munkavégzés. Praktikus kialakítású Softgrip markolata a biztonságosságot növeli.A Bosch SDS-rendszer által a fűrészlap rendkívül könnyen kicserélhető szerszám nélkül.A pormentes munkának kedvez, hogy lefúvató-funkcióval ellátott a készülék, valamint csatlakoztatni lehet porelszívóhoz.Acél talplemeze stabil vezetésű, és a gérvágásokhoz 45°-os szögbe lehet állítani.A beépített tároló részben, 6 fűrészlapot is optimálisan tárolhatunk.
A dekopírfűrész nagy mennyiségű tartozékaival együtt egy praktikus belső kialakítású műanyag kofferben tárolhatjuk.

Több szöveg

Műszaki adatok

 • Áramellátás: Akkumulátor
 • Akkufeszültség: 18,0 V
 • Akkukapacitás: 1,5 Ah
 • Löketszám üresjáratnál: 0 – 2.400 1/perc
 • Vágási mélység fában: 80 mm
 • Vágási mélység acélban: 5 mm
 • Vágási mélység alumíniumban: 12 mm
 • Talplemez: Acél
 • Súly (kg.): 3
 • Gép súlya (kg.): 1.63

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Barkácsolás
 • „Softgrip” lágy fogantyú
 • Beépített munkalámpa

Tartalma

 • Csomag tartalma:
  1 db T 144 D fűrészlap
  CutControl
  Fűrészlaptároló
  Forgácsfelszakadás gátló
  Átlátszó védőfedél
  1-órás töltőkészülék
  Akkuegység
  Műanyag koffer 
  ** Utánvétel csak 5-ös szettben

​Jótállási feltételek: Az Ön által termék gyártási és/vagy anyaghibából eredő meghibásodására a 151/2003.(IX.22.) Kormányrendelet alapján jótállást vállalunk a vásárlás napjától számítva az alábbiak szerint:- 12 hónap gyártói jótállás ipari vagy hivatásszerű használat vagy azzal egyenértékű igénybevétel esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Skil Maters márkájú
- 24 hónap (kötelező + gyártói) jótállás fogyasztói szerződés keretében érvényesített igény esetén minden készülékre (kerti gép, elektromos kéziszerszám, mérőműszer), amely Bosch, Skil, Dremer márkájú (kivéve akkuegységeikre és töltőikre, illetve egyéb együtt szállított tartozékokra, amelyekre 12 hónap)

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz