Vájlingok

Ebben a kategóriában vájling kínálatunkat találja. Legkelendőbben a kiváló minőségű és tartós zománcozott vájlingok. Az évtizedes múltra visszatekintő bonyhádi vájling és bonyhádi fülestál többféle méretben, színben és űrtartalommal. Nézzen szét és válogasson igényei szerint vájling kínálatunkból.

A konyhában és a háztartási feladatok során számos eszköz jut fontos szerephez, de a vájling különösen kiemelkedő helyet foglal el, főként a disznóvágás során. Azok számára, akik mélyebb hagyományokhoz kötődnek, a vájling használata nem csupán egy művelet, hanem az ősökhez való kötődés és a minőségi munka szimbóluma.

A vájlingok választéka széles és változatos. Különféle méretek, formák és anyagok állnak rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. A disznóvágás során a vájling kritikus szerepet játszik. A feldolgozás során a hús és zsír leválasztásához, illetve a különböző húsrészek precíz szétválasztásához nélkülözhetetlen.

A zománcozott vájlingok külön említést érdemelnek. Nem csupán tartósságuk és strapabírásuk miatt választják őket sokan, hanem azért is, mert a zománc bevonat könnyen tisztítható, és higiénikus megoldást kínál. Emellett esztétikailag is elegáns megjelenést kölcsönöznek a konyhai környezetnek.

Fontos kiemelni, hogy a vájling nem csupán a disznóvágásnál kap fontos szerepet, hanem más húsok feldolgozásánál is. A jó minőségű vájling nem csupán a munkát könnyíti meg, hanem az ételek ízének és minőségének megőrzéséhez is hozzájárul. Ahhoz, hogy a húsok feldolgozása során a legjobb eredményt érje el, mindenképpen érdemes befektetni egy kiváló minőségű vájlingba.

Vájling kínálatunkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet, legyen szó hobbiszintű vagy profi felhasználásról. Folyamatosan keressük a legújabb innovációkat és anyagokat, hogy ügyfeleinknek a legjobbat tudjuk kínálni. A vájling választásánál ne csak a méretre, de az anyagra, a fogantyú kialakítására és a pengére is figyeljen. Mindezek meghatározzák a kés élettartamát, hatékonyságát és kényelmét.

A vájlingok kiválasztásakor érdemes odafigyelni a termék leírására, mely segít a legmegfelelőbb választásban. Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal, hogy garantáltan a legjobb vájlingot választhassa ki!


vájlingok többsége raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik vájling lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a vájling árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
7 termék

A Bonyhádi zománcozott, krémszínű fülestál űrtartalma 5,4 liter, magassága 100 mm, átmérője 280 mm. Az edénybelső is zománcozott felületű, a termék fémfüllel gyártott. A fülestál kiválóan...

5.190 Ft
5.190 Ft

​ ​​​A Bonyhádi zománcozott, krémszínű fülestál űrtartalma 7 liter, magassága 115 mm, átmérője 320 mm. Az edénybelső is zománcozott felületű, a termék fémfüllel gyártott. A fülestál kiválóan...

5.990 Ft
5.990 Ft

​ A Bonyhádi zománcozott, drapp színű körperemes fülestál űrtartalma 3 liter, átmérője 240 mm. Az edénybelső is zománcozott felületű, a termék fémfüllel gyártott. A fülestál kiválóan használható...

3.990 Ft
3.990 Ft

​​​A Bonyhádi hagyományos, piros színű zománcozott medence (vájling) űrtartalma 2 liter, magassága 95 mm, átmérője 260 mm. Az edénybelső is zománcozott felületű, a termék fémfüllel gyártott. A tál...

3.690 Ft
3.690 Ft

​​​A Bonyhádi hagyományos, piros színű zománcozott medence (vájling) űrtartalma 4 liter, magassága 130 mm, átmérője 340 mm. Az...

5.590 Ft
5.590 Ft

​​​A Bonyhádi hagyományos, piros színű zománcozott medence (vájling) űrtartalma 13 liter, magassága 175 mm, átmérője 460 mm. Az edénybelső is zománcozott felületű, a termék fémfüllel gyártott. A...

11.390 Ft
11.390 Ft

​ ​​A Bonyhádi hagyományos, piros színű zománcozott medence (vájling) űrtartalma 22 liter, magassága 205 mm, átmérője 560 mm. Az edénybelső is zománcozott felületű, a termék fémfüllel gyártott. A...

16.790 Ft
16.790 Ft
Oldal tetejére
Disznóvágás kellékek - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz