Saját magunk is tökéletesre metszhetjük bokrainkat és fáinkat. Így megtarthatják formájukat, egészségesen növekednek, és hosszan, dúsan fognak virágzani. Ennek érdekében meg kell ismerni a metszés alaptörvényeit, a hajtások fajtáit és a faformákat. A könyv a metszés gyakorlatába vezet be: bemutatja az ültetés utáni, a nevelő (koronaalakító) a fenntartó metszést, az ifjítást, a metszéshibákat.
Bizonyára mindnyájan őrzünk régi családi recepteket, a legfinomabb fogások titkos összetevőinek vagy akár egy-egy saját ételkölteménynek a leírását. Ebbe a rendkívül hasznos füzetecskébe...
A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyiségek voltak, mint...
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs...