A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyiségek voltak, mint Sacher, Ritz, Escoffier. Gundel Károly megszelídítette a magyar konyhát és ötvözte azt a szélesedő világból érkező behatásokkal.
Bizonyára mindnyájan őrzünk régi családi recepteket, a legfinomabb fogások titkos összetevőinek vagy akár egy-egy saját ételkölteménynek a leírását. Ebbe a rendkívül hasznos füzetecskébe...
Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs...
A könyv azokat a növényeket tartalmazza, amelyek alkalmasak arra, hogy az erkélyen vagy a teraszon nevelkedjenek. Megismerjük a 650 növény ismertetőjegyeit és a gondozásukat. Ezek a következők: -...