Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse. Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai szakértőkkel és könyvében megosztja az ínycsiklandó steak készítésének titkát.
Bizonyára mindnyájan őrzünk régi családi recepteket, a legfinomabb fogások titkos összetevőinek vagy akár egy-egy saját ételkölteménynek a leírását. Ebbe a rendkívül hasznos füzetecskébe...
A Gundel dinasztia története egyet jelent a magyar gasztronómia és a magyar vendéglátás történetével. Az alapító kortársai olyan nagy, a vendéglátást ma is meghatározó személyiségek voltak, mint...
A Steak kés készlet 12 db rozsdamentes acél pengéjű és fa nyelű kést tartalmaz. Teljes hossza 190 mm, penge hossza 95 mm, szélessége 20 mm. Tisztítása egyszerű, semleges folyékony mosószerrel...