Azonosító: 04358

A tökéletes steak

3.600 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány

​Bárki meg tud sütni egy szelet marhahúst, de hogyan készítsük el a tökéletes steaket? Marcus Polman (megrögzött húsimádó) szakíró végiglátogatta New York legjobb steakházainak konyháit és Párizs híres éttermeit, hogy kiderítse. Beszélt profi hentesekkel, bioállat-tenyésztőkkel, szakácsokkal és más gasztronómiai szakértőkkel és könyvében megosztja az ínycsiklandó steak készítésének titkát.


A könyvből megtanulhatja:
Milyen különbségeket jelent a hús minőségében a szarvasmarha fajtája
19-féle húsrész jellemzőit, minőségét és állagát
Hogyan válassza ki a tökéletes húsrészt a hentesnél
Hogyan állapítsa meg a sütési fokozatot és érjen el gyönyörű rácsos mintázatot a húson
Hogyan lehet fűszerezni, pirítani, serpenyőben sütni és szárazon érlelni a húsokat
Melyik a tökéletes bor a tökéletes steak mellé

Mindezen túl megtalálja 25 világhíres steak receptjét - a lenyűgöző Wellington-bélszíntől a tatárbifsztekig vagy Diane-steakig - illetve klasszikus mártások, pl. a béarni vagy bordeaux-i leírását. Továbbá a legfinomabb házi sült krumpli és más köretek receptjeit is. 

Méretek

  • Hosszúság: 220 mm
  • Szélesség: 170 mm
  • Magasság: 20 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.594

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Könyv adatai

  • Szerző: Marcus Polman
  • Kiadó: Gabo Könyvkiadó
  • ISBN szám: 9789636898502
  • Oldalszám: 178
  • Kötés: keménytábla
  • Megjelenés éve: 2014
0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz