A neves szerzők élvezetes stílusban, nagy szakértelemmel adnak tanácsokat az egészségtudatos kismamák helyes táplálkozásához, amely felkészíti szervezetüket a könnyebb szülésre, a sikeres...
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben lestük meg mesterszakácsunkat, hogy Ön lépésről lépésre, vele együtt haladva készíthesse el a...
Először roppan a szájban, majd lágyan olvad, éppúgy képes mosolyt csalni egy kisgyerek arcára, mint egy nagyvállalat vezérigazgatójáéra, és különleges pillanatokban a szavaknál is finomabban...
Korpádi Péter magyar szakácsmester, gasztronómus és food designer, egyszerre hagyományőrző és új értékeket teremtő, kreatív „ínyesmester”. Szerzőtársa, Patyi Árpád több díjjal jutalmazott...
A burgonya a világ egyik legnépszerűbb élelmiszere, és minden bizonnyal a legsokoldalúbbak közé tartozik. A földkerekség csaknem összes országában termesztik, ezernyi változata ismert, sajátos...
Ma különleges gasztroélményre vágyom! Vagyis inkább csak ennék egy jót… Melyik éttermet válasszam? Nem egyszerű kérdés, amikor olyan helyet kell találni, amelyik az ízlésnek és az alkalomnak is...
Ebben a nagyszerű szakácskönyvben megtalálhatunk számos jól ismert egytálételt, levest és felfújtat a világ legkülönbözőbb tájairól, de jó néhány nem kevésbé ízletes újdonságot is. Mindegy, hogy...
Ebben a kötetben olyan ételek receptjeit gyűjtöttük össze a világ minden tájáról, melyeket könnyű az asztalra varázsolni, és friss alapanyagok felhasználásával készülnek. A konyhai munkát...
A könyv száznál is több finom és egészséges ital tartalmaz, amelyek friss zöldségekből és gyümölcsökből készülnek mesterséges aromák és adalékanyagok nélkül. Bármilyen alkalomra találunk benne...
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
Több mint 100 levesrecept egy kiadványban! A leves műfaj gyűjteményes kiadványában helyet kapnak a klasszikusok, a különlegességek, az ünnepiek, a hétköznapiak, az egzotikusak és a magyarosak......
A MAGOK A KONYHÁBAN könyvsorozat a tudatos táplálkozás fontos alappilléreit, a hüvelyeseket, az olajos magvakat és a gabonaféléket, illetve álgabonákat helyezi új megvilágításba. Kiegyensúlyozott...
Papp Katalin mesterszakács, a Nagyi szakácskönyvének szerzője ezúttal abban segít, hogyan készüljünk fel azokra a családi, baráti eseményekre, amelyek egy gyakorlott háziasszonynak is rengeteg...
Sok mozgás, friss levegő, napfény és paleolit finomságok – ezekre van szüksége gyermekünknek, hogy egészséges és boldog legyen. Mezei Elmira régóta várt, új szakácskönyve változatos, ötletes és...
A paleolit diéta - nem is igazi „diéta”. Legalábbis ez derül ki Mezei Elmira legújabb szakácskönyvéből, amellyel eloszlatja a paleo elvek szerinti sütéssel-főzéssel kapcsolatos, szokásos...
Ki ne emlékezne a nagyszülőknél töltött gyermekkori nyarakra, és nagyanyáink tápláló, házias kosztjára, amitől egész napra való energiát nyertünk az önfeledt hancúrozáshoz? S kinek ne maradt volna...
Végy 3 rész lisztet, 2 rész zsiradékot, 1 rész cukrot és 1 tojássárgáját. Adj hozzá csipetnyi nosztalgiát, és máris elkészült nagymamáink linzertésztája. Majd keverj mindehhez jókora kanállal a...
A MI ¦ FŐZNI sorozat következő kötete a gombák után a saláták különféle felhasználását mutatja be 80 recepten keresztül. Legyen szó könnyű köretről, főétkezésről vagy káprázatos büféasztalról, a...
A könyvben bármilyen alkalomra találhatunk megfelelő receptet (az elkészítés módja, ideje, a hozzávalók pontos leírásával) akár hangulatos villásreggelihez készülünk az erkélyen, akár piknikre a...
Sokszor elmondjuk a gyerekeknek, az étel nem játék. Mutassuk meg nekik, hogy az ételkészítés viszont az! Méghozzá az egyik legjobb közös játékunk lehet! Ötven, a gyerekek segítségével is könnyen...