Ebben a kötetben olyan ételek receptjeit gyűjtöttük össze a világ minden tájáról, melyeket könnyű az asztalra varázsolni, és friss alapanyagok felhasználásával készülnek. A konyhai munkát segítik a fogások elkészítését lépésről lépésre követő fotók, valamint a hasznos tanácsok és ötletek. Hogy kevesebb időt kelljen a főzéssel tölteni, egyes ételek elkészítéséhez új módszereket javasolunk, míg másoknál a hagyományos ételek új, gyakorlatias átdolgozását ajánljuk.
A második kötetben sok izgalmas halételt kínálunk Önöknek. Számos rég elfelejtett receptet, többféle halászlevet, sütőben és serpenyőben sütött finomságokat gyűjtöttünk egy csokorba. Megtalálják...
Először roppan a szájban, majd lágyan olvad, éppúgy képes mosolyt csalni egy kisgyerek arcára, mint egy nagyvállalat vezérigazgatójáéra, és különleges pillanatokban a szavaknál is finomabban...
A neves szerzők élvezetes stílusban, nagy szakértelemmel adnak tanácsokat az egészségtudatos kismamák helyes táplálkozásához, amely felkészíti szervezetüket a könnyebb szülésre, a sikeres...