Azonosító: 14445

Az egészség konyhája

2.646 Ft
db

 

Korpádi Péter magyar szakácsmester, gasztronómus és food designer, egyszerre hagyományőrző és új értékeket teremtő, kreatív „ínyesmester”. Szerzőtársa, Patyi Árpád több díjjal jutalmazott fotóművész. Ők ketten jegyzik a Medicina Kiadó szakácskönyv sorozatát, amelynek most megjelent kötetében az egészség konyhájának megtervezéséhez és megteremtéséhez adnak tanácsokat és recepteket. Korpádi Péter figyelme a konyha, a főzés minden területére, részletére kiterjed: a filozófiai megalapozástól az alapanyagok beszerzésén és a megfelelő edények kiválasztásán át, egészen a használandó fűszerekig ad eligazítást, nem feledkezve meg az ételek egymásutániságának, sorrendjének, valamint az elkészítés technológiájának és az étkezés mikéntjének, esztétikájának fontosságáról sem. A receptekben leírt ételeket bemutató sajátos hangulatú fotókat e kötethez is Patyi Árpád készítette.

Méretek

  • Hosszúság: 235 mm
  • Szélesség: 215 mm
  • Magasság: 15 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.618

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Könyv adatai

  • Szerző: Korpádi Péter- Patyi Árpád
  • Kiadó: Medicina Könyvkiadó Zrt.
  • ISBN szám: 9789632260129
  • Oldalszám: 112
  • Kötés: keménytábla
  • Megjelenés éve: 2006
3
1 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz