Azonosító: 05214

Extol pisztoly szórófej műanyag, 7 sugárral, locsoláshoz (70113)

790 Ft
db

Az Extol Craft pisztoly szórófej műanyag testtel és fúvókával készült. A kényelmes tartás érdekében a markolata ergonomikus kialakítású. A szórófej hét funkciójú, a feje fokozatmentesen és könnyedén csavarható, így állítva a víz erősségén. A termék könnyen tárolható, mivel hossza nem haladja meg a 20 centimétert és súlya is elhanyagolható.  A szórófej gyorsan és könnyedén felhelyezhető a locsolótömlőre a kuplung csatlakozója jóvoltából.  Az ​Extol Craft szórófejet ajánljuk a ház körül és kiskerttulajdonosoknak is.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 190 mm
  • Szélesség: 65 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Műanyag
  • Súly (kg.): 0.18

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Változatok

Kapcsolódó termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz