Kézi fűkaszák, sarlók, bozótvágók

A kézi fűkaszák, sarlók, bozótvágók kategóriában megtalálhatóak azok a hagyományos termékek, melyek az igényes kézi kertgondozáshoz szükségesek. Szakáruházunk termékei között machete vagy macheta, kasza és sarló, illetve bozótvágók különböző típusait is megtalálja kiváló minőségben. Válogasson nagyobb munkákra alkalmas eszközeinkből az elburjánzott élő bozót irtására, ritkítására. 

 

Macheték és bozótvágók

A machete és bozótvágó eszközök a szabadtéri tevékenységek során nélkülözhetetlen társaink lehetnek, legyen szó túrázásról, kempingezésről vagy kertészkedésről. Ezek a különleges eszközök nem csak a vadonban rejlő kihívásokhoz kínálnak megoldást, de a ház körüli munkákban is hatalmas segítséget nyújtanak.

A machete vagy macheta jellegzetes, hosszú, egyenes vagy enyhén ívelt pengéjű eszköz, amely különösen alkalmas magas fű, cserjék és vékony faágak gyors és hatékony vágására. A machete választéka igen széles, a különféle pengeméretű és formájú modellek között mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelőt. Sokan a hosszabb túrák során is maguknál viszik, mivel kiválóan alkalmas az út megtisztítására és a tűzifaszedéshez is.

A bozótvágó, melyet gyakran vastagabb pengéjű és erősebb kialakítású eszközként ismerünk, ideális kerti kéziszerszám a nehezebb kerti munkákhoz. Ezen eszközzel könnyedén tisztíthatjuk meg a bozótos területeket, és a vastagabb, makacs növényzet sem jelent számára kihívást. Sok bozótvágó ergonomikus fogantyúval rendelkezik, hogy a munka kényelmes és biztonságos legyen.

Amikor machete vagy bozótvágó vásárlásán gondolkodunk, fontos odafigyelni az anyagminőségre és a fogantyú kialakítására is. A kiváló minőségű acél garantálja az élességet és a hosszú élettartamot, míg a kényelmes fogantyú megkönnyíti a használatot és csökkenti a sérülés kockázatát.

A machete és bozótvágó árak változóak, attól függően, hogy milyen anyagokból készültek és milyen extra tulajdonságokkal rendelkeznek. Az alapmodellek már kedvező áron elérhetőek, de ha valaki a prémium minőségre törekszik, akkor magasabb árkategóriájú termékek között is válogathat. Mindenesetre a befektetés érdemes, hiszen egy jó minőségű machete vagy bozótvágó éveken át megbízható társunk lehet a szabadtéri munkák során.

Összességében a machete és bozótvágó kínálatunk a webáruházunkban olyan sokrétű, hogy mind a hobbi kertészek, mind a szabadtéri entuziasták megtalálják a számukra ideális eszközt. Tekintse meg választékunkat, és élvezze a természetet ezekkel a kiváló minőségű eszközökkel!

 

Kaszák és sarlók

A kasza és sarló olyan tradicionális szerszámok, amelyek még a modern korszakban is nélkülözhetetlenek sok kerti és mezőgazdasági munka során. A webáruházunkban kínált különféle modellek a legkülönbözőbb igényeket is kielégítik, garantálva, hogy mindenki a számára legideálisabb eszközt találja meg.

A kasza jellemzően nagyobb területek fűnyírására vagy magas növényzet levágására alkalmazott szerszám. A kézi kasza nyéllel lehetővé teszi a használó számára, hogy egyenletes és hatékony mozdulatokkal dolgozzon, megkönnyítve ezzel a munka folyamatát. A különféle kivitelű kaszapengék különböző típusú növényzet vágására is alkalmasak, így minden kertész, gazdálkodó vagy hobbi kertművelő megtalálhatja a neki legmegfelelőbbet.

A sarló kisebb területek precíz vágásához ideális eszköz, gyakran használják például gabona vagy egyéb növények betakarításához. A hosszú nyelű sarló egy különösen népszerű változat, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy egyenletesebben és kényelmesebben dolgozzon, minimalizálva a hát és a gerinc megterhelését.

Ami az árakat illeti, a kézi kasza és kézi sarló árak a termék anyagától, méretétől és a gyártótól függően változnak. Az alapmodellek már kedvező áron elérhetőek, de ha valaki a prémium minőséget keresi, akkor a magasabb árkategóriában is talál megfelelőt.

Az előnyeiről beszélve, a kasza és sarló alkalmazása nem csak hatékony, hanem környezetbarát is. Nincs szükség áramra vagy üzemanyagra, így azok is bátran használhatják, akik fenntartható módon szeretnének gazdálkodni.

Amikor kézi kasza vagy kézi sarló vásárlását tervezzük, fontos figyelembe venni a pengének méretét, formáját és anyagát, valamint a nyél hosszát és kialakítását. A jó minőségű acél hosszan tartó élességet biztosít, míg az ergonomikus kialakítású nyél kényelmes használatot és kevesebb fáradtságot eredményez.

Függetlenül attól, hogy mezőgazdasági munkához, kerti munkához vagy egyszerűen a ház körüli teendőkhöz keresünk megfelelő eszközt, a kasza és sarló választékunk biztosan kielégíti az igényeket. Válogasson a kiváló minőségű termékek közül!


Népszerűbb termékeink nagy része raktárkészleten van, így rendkívül rövid határidővel tudjuk szállítani otthonába, egyes termékek esetében, akár a megrendelés napján is át tudjuk adni a futárszolgálat részére.

Ne feledje: termékeink vásárlásával a PrimaNeten SuperShop pontokat is gyűjthet!

Kísérje figyelemmel akcióinkat is, időszakosan kézi fűkaszák, sarlók, bozótvágók akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Amennyiben további kérdése van, keresse ügyfélszolgálatunkat teelfonon vagy emailben, ahol kollégáink készséggel válaszolnak a felmerült kérdésére és segítenek megfelelő kéziszerszám kiválasztásában.

Kellemes kertészkedést és házkörüli munkát kívánunk!

Több szöveg
41 termék

ANRO kasza 50 cm (10616).

4.390 Ft
4.390 Ft

ANRO kasza 60 cm (10617).

4.790 Ft
4.790 Ft

ANRO kasza 70 cm (10618).

5.290 Ft
5.290 Ft

ANRO kasza 90 cm (10620).

6.190 Ft
6.190 Ft

​ Extol Craft kaszakő 230 mm . Ovális kidolgozású, szürke színű eszköz, mely ideális a kerti szerszámok, kaszák, kapák...

250 Ft
250 Ft

Fenőkő 200×50×25mm. Kétoldalas: durvább-finomabb felülettel.

510 Ft
510 Ft

Fém kaszanyélhez kaccs

880 Ft
880 Ft

Gallyazó bükk nyéllel 40 cm (14518) . Kicsi köpüs kialakítású.

10.790 Ft
10.790 Ft

Gallyazó kicsi nyelezett /rövid/

9.890 Ft
9.890 Ft

Gallyazó kicsi nyél nélkül

9.690 Ft
9.690 Ft

Gallyazó nagy kétélű, lakkozott nyéllel 110 cm (12411).

14.690 Ft
14.690 Ft

A Gardena Classic Fűnyíró olló ergonomikus kialakítású nyéllel ellátott, amely kézreálló fogást nyújt. Az...

7.590 Ft
7.590 Ft

A Gardena Comfort fűnyíró olló puha műanyag részeket tartalmazó, ergonomikusan kialakított nyele jelentősen megkönnyíti a...

9.790 Ft
9.790 Ft

Az Anro 360 mm-es kovácsoltvas, élezett fűkasza fa nyéllel készült. A fűkasza tradicionális kovácsolással gyártott. A nyélhossza...

3.790 Ft
3.790 Ft

A 360 mm-es hagyományos, élezett Anro sarló fa nyéllel készült. A nyélhossza 30 mm. A nyél ergonomikus kialakítása...

2.590 Ft
2.590 Ft

Kasza 30 cm, kovácsolt fűkasza SZLOVÉN

8.790 Ft
8.790 Ft

Kasza 45 cm, kovácsolt, erősített SZLOVÉN

9.790 Ft
9.790 Ft

Kasza 50 cm, kovácsolt, élezett, szlovén

10.590 Ft
10.590 Ft

Kasza. 60 cm, kovácsolt, élezett SZLOVÉN.

10.890 Ft
10.890 Ft

Kasza 70 cm, kovácsolt, élezett SZLOVÉN

11.290 Ft
11.290 Ft

Kasza 80 cm, kovácsolt, élezett SZLOVÉN

11.790 Ft
11.790 Ft

Kasza. 90 cm, kovácsolt, élezett, szlovén.

12.690 Ft
12.690 Ft

Kaszakacs (Kaszanyélen lévő fogantyúk)

1.090 Ft
1.090 Ft

Kaszanyél kaccsal csiszolt bükk

5.190 Ft
5.190 Ft
Oldal tetejére
Kerti kéziszerszámok - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz