2x SuperShop pont
 

Azonosító: 13136

Muta Kacorkés, fa nyéllel (14154)

1.690 Ft
1.521 Ft
Megtakarítás: 169 Ft
db

A Muta Kacorkés, fa nyéllel és rozsdamentes acél pengével ellátott. A kacorkés többfunkciós bicska, amely kisebb munkálatok során jelent segítséget. Elsősorban a gyümölcsösökben lehet hasznos, például a sérült részek megtisztítása, kisebb ágak eltávolítása, rügy feletti bemetszés. Ezen kívül a zöldségesekben is jól alkalmazható. Az éles, enyhén kampós hegyű penge tökéletes arra, hogy egy apró vágással eltávolíthatóak legyenek a különböző zöldségfélék a tőről anélkül, hogy véletlenül megsérüljenek a környező levelek vagy szárak. 

A kacorkés az apró, precíz vágások, metszések elengedhetetlen kelléke. Így is ismerheti: szemzőkés, oltókés

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Anyaga: rozsdamentes acél, fa
  • Súly (kg.): 0.08

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Muta

MUTA kiváló minőségű kerti szerszámok gyártója. Története, 1573-ig nyúlik vissza, ő honosította a kovácsolt szerszám gyártását Szlovéniában. 
A MUTA vállalat az Európai Unió minden országában képviselteti magát és szállít termékeket. A védjegyzett termékek magukba foglalják a MUTAnévvel azonosított minőséget, megbízhatóságot. Termékfejlesztések során figyelembe veszik a felhasználók igényeit észrevételeit, ezeket folyamatosan beépítve termékeikbe.
A MUTA védjegy valamint az ISO 9001 minőségbiztosítási rendszer és az állandó tehnológiai fejlesztés garantálja a termékek kimagasló minőségét.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz