2x SuperShop pont
 

Azonosító: 10891

Gardena Tömlőelem 1/2" (18215-29)

1.590 Ft
1.431 Ft
Megtakarítás: 159 Ft
db

A Gardena  tömlőelem gyors és komfortos csatlakoztatást tesz lehetővé a tömlő végén. A csatlakozást egy egyszerű húzó mozdulattal fel lehet oldani. A tömlőelem egyszerűen csatlakoztatható a vízcsaphoz. A Gardena  tömlőelem 13 mm (1/2") és 15 mm (5/8”) tömlőkkel kompatibilis. A tömlők egyszerűen csatlakoztathatóak a vízcsaphoz. 

POWER GRIP: az egyedi formájú hollandi anyának köszönhetően különösen jól tartja meg a tömlőt és problémamentes a szerelés. A rovátkolt puha műanyag miatt, a Gardena  tömlőelem biztonságosan és jól helyezkedik el kézben. A gumigyűrű további védelmet nyújt a terméknek.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Csatlakozási méret: 1/2"
  • Súly (kg.): 0.04

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz