Csatlakozók, toldók

Szüksége van tömlőcsatlakozóra? Kiváló minőségű tömlőcsatlakozók és tömlő elosztók is találhatók a kínálatunkban. Emellett tömlő összekötők és tömlő elosztók is beszerezhetők itt nagy választékban.  A tömlő gyorscsatlakozók ideálisak a locsolótömlők különböző szórófejekhez való csatlakoztatásához. Átmérő és mm szerint választhatja ki termékeink közül azt, amely megfelelő, 1/2 -es, 3/4-es méretben. Réz tömlőcsatlakozók és műanyag csatlakozók közül választhat. Különböző árkategóriájú locsolócső toldókat és tömlő toldókat talál választékunkban a locsoláshoz. Válassza ki azt, amely az Ön számára a legmegfelelőbb. 

 

Tömlőcsatlakozók

A tömlő csatlakozó egy kerti vagy ipari eszköz, amelyet arra használnak, hogy két vagy több tömlőt összekapcsoljanak, vagy a tömlőt egy vízforráshoz, például egy csaphoz vagy egy szivattyúhoz csatlakoztassák. Ez lehetővé teszi a víz könnyű és hatékony átirányítását egy helyről a másikra. A tömlőcsatlakozók különböző méretekben és anyagokban kaphatók, például műanyag, fém vagy gumi, hogy illeszkedjenek a különböző tömlők és alkalmazások igényeihez. Vannak egyszerű csatlakozók, amelyek egyszerűen csak összekapcsolják a tömlőket, és vannak bonyolultabb változatok, amelyek lehetővé teszik a víz áramlásának szabályozását, például egy beépített elzáró szelep segítségével. A tömlő csatlakozók elengedhetetlenek az öntözési rendszerekben, tűzoltási berendezésekben, ipari folyamatokban és bármilyen helyzetben, ahol a víz vagy más folyadékok átirányítása szükséges. Segítenek abban, hogy a folyadékot a megfelelő helyre irányítsák, anélkül, hogy szivárognának vagy pazarolnák a vizet, és növelik a tömlőrendszerek sokoldalúságát és használhatóságát.

A tömlő gyorscsatlakozó egy különleges típusú csatlakozó, amely lehetővé teszi a tömlők gyors és egyszerű összekapcsolását vagy leválasztását. A tömlő gyorscsatlakozók általában két részből állnak, amelyek egymásba illeszkednek és egy gyors mozdulattal megoldható az összekapcsolásuk. Ezeket a tömlőcsatlakozókat gyakran használják kertészeti célokra, ahol gyakori a tömlők összekapcsolása vagy leválasztása, például különböző öntözőfejek vagy szórófejek cseréje. A gyorscsatlakozók használata jelentősen leegyszerűsíti és meggyorsítja ezeket a műveleteket, mert nincs szükség menetes csatlakozók húzására vagy szerszámok használatára. A tömlő gyorscsatlakozók lehetnek műanyagból vagy fémből készültek, és számos különböző méretben és stílusban kaphatók, hogy illeszkedjenek a különböző tömlők és alkalmazások igényeihez. Az ilyen típusú csatlakozók időt és erőfeszítést takarítanak meg, és sok kertész, háztulajdonos és ipari felhasználó számára nagyon hasznosak.

 

Tömlő összekötő

A tömlő összekötő egy olyan eszköz, amelyet tömlők összekapcsolására használnak, lehetővé téve a víz vagy egyéb folyadékok hosszabb távolságra történő szállítását. Ezt úgy érik el, hogy két vagy több tömlőt egymáshoz kapcsolnak egy összekötő eszköz segítségével.

A tömlő összekötő segítségével könnyedén bővítheti a tömlő hosszát, ha például a kerti öntözés során nagyobb távolságra kell eljutni, vagy egy ipari alkalmazásnál hosszabb tömlőre van szükség. A tömlő összekötők használata hozzájárul a rendszer rugalmasságához és használhatóságához. A tömlő összekötőt akkor használjuk, amikor a meglévő tömlő hossza nem elegendő egy adott feladat elvégzéséhez, vagy ha két különböző típusú tömlőt szeretnél összekapcsolni. A  tömlő összekötőket használják öntözéshez, tisztításhoz, ipari folyamatokhoz, tűzoltáshoz és sok más alkalmazáshoz. A tömlő összekötő különböző anyagokból készülhet, beleértve a műanyagot, a fémet és a gumi kombinációját. Az anyag kiválasztása függ a tömlő típusától, a használati körülményektől és a személyes preferenciáktól. A tömlőösszekötők különböző méretekben kaphatók, hogy illeszkedjenek a tömlők különböző átmérőjéhez és stílusához. A megfelelő méret kiválasztása fontos a biztonságos és hatékony működés érdekében.

 

Tömlő elosztó

A tömlő elosztó olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen vízforrásból egyszerre több irányba is vezesse az emberek a vizet. Gyakorlatilag egy bejövő csatlakozást több kimeneti csatlakozóvá oszt szét. Ezzel az eszközzel párhuzamosan lehet öntözni, tisztítani vagy bármilyen egyéb vízhasználati tevékenységet végezni. A tömlő elosztó használatának gyakran az a célja, hogy növelje a vízhasználat hatékonyságát és kényelmét, különösen olyan helyeken, ahol korlátozott a vízforrások száma, de több területet vagy feladatot kell egyszerre ellátni vízzel.

A tömlőelosztók különösen kertekben vagy otthoni alkalmazásokban népszerűek. Ha valaki például egyidőben két különböző kerti szakaszt szeretne öntözni anélkül, hogy folyton a tömlőt áthelyezné vagy több csapot szerelne fel, az elosztóval egyszerűen elérheti ezt. Ezenkívül a mosás, a kocsi tisztítása vagy más otthoni tevékenységek során is hasznos lehet, amikor párhuzamos vízhasználatra van szükség. Akkor érdemes használni, amikor egy vízforrásból egyidejűleg több irányba is vizet szeretnénk vezetni, vagy amikor egyszerre több feladatot kell elvégezni, és nem akarjuk folyamatosan a tömlőt átkapcsolni vagy több csapot használni.

 

Tömlő toldó

A tömlő toldó vagy más néven locsolócső toldó olyan eszköz, amelyet két különböző tömlő egymáshoz csatlakoztatására használnak. Az ilyen tömlő toldókkal meghosszabbítható egy rövid tömlő, vagy összekapcsolható két meglévő tömlő úgy, hogy a víz zökkenőmentesen áramoljon át rajtuk. A locsolócső toldó használatának célja a tömlő hosszának rugalmas beállítása az aktuális feladatok igényeihez igazítva. Ha például egy tömlő nem éri el a kívánt távolságot, akkor egy tömlőtoldó segítségével könnyen meghosszabbítható, anélkül, hogy új, hosszabb tömlőt kellene vásárolni. Ez a flexibilitás növeli a tömlő használhatóságát és a különböző alkalmazásokra való alkalmasságát. A tömlő toldó használatának tipikus helyzetei közé tartoznak a kerti öntözés, a gépjárművek mosása vagy akár az építkezési munkálatok is, ahol az egyes területek közötti távolság változhat. A toldó segítségével könnyedén alkalmazkodhatunk a különböző távolságokhoz és a különféle feladatokhoz, anélkül, hogy több tömlőt vagy egyéb eszközt kellene vásárolni. Mikor használjunk tömlő toldót? Akkor, amikor szükségünk van a tömlő hosszának gyors és hatékony módosítására, vagy két külön tömlőt szeretnénk egybeilleszteni a kívánt cél eléréséhez.

 


További rendelési tudnivalók:

A tömlőcsatlakozók jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket.

Amennyiben kérdése van, melyik tömlő csatlakozó lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.A termékek jótállási ideje a termékoldalon találhatók.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a tömlőcsatlakozó árakat és leárazásokat, termékeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Több szöveg
322 termék

Bradas Imitate gyorscsatlakozó 1/2", belső menetes (GKI110)

1.590 Ft
1.590 Ft

Bradas Imitate gyorscsatlakozó 1/2", külső menetes (GKI110A)

1.590 Ft
1.590 Ft

Bradas Imitate gyorscsatlakozó 1/4", külső menetes (GKI114A)

2.090 Ft
2.090 Ft

Bradas Imitate gyorscsatlakozó 3/4", belső menetes (GKI111)

1.590 Ft
1.590 Ft

Bradas Imitate gyorscsatlakozó 3/4", 19 mm (GKI103) 19 mm-es tömlő gyorscsatlakozó

1.690 Ft
1.690 Ft

Bradas Imitate gyorscsatlakozó 3/4", külső menetes (GKI111A)

1.790 Ft
1.790 Ft

Bradas Imitate gyorscsatlakozó 5/4", 32 mm (GKI106) 32 mm-es tömlőhöz

2.390 Ft
2.390 Ft

Bradas White Line csapcsatlakozó 1", belső menetes (WL-2199) Csatlakozás belső menettel a 1 ", a csapon 3/4"

300 Ft
300 Ft

Bradas White Line csapcsatlakozó 1/2", belső menetes (WL-2196) Csatlakozás belső menettel a 1/2" vagy 5/8", a csapon 1/2"

150 Ft
150 Ft

Bradas White Line csapcsatlakozó 3/4" belső menetes ( WL-2198 ) Csatlakozás belső menettel a 3/4", a csapon 1/2"

300 Ft
300 Ft

Bradas White Line csapcsatlakozó 3/4", belsőmenetes (WL-2195)

160 Ft
160 Ft

Bradas White Line csapcsatlakozó 3/4", külső menetes (WL-2185)

140 Ft
140 Ft

Bradas White Line csapcsatlakozó 1"-34", állítható (WL-2194) Állítható csapos csatlakozás

1.590 Ft
1.590 Ft

Bradas White Line elosztó 4 elzáróval (150064 - WL-3033) WHITE LINE 4 utas elosztó szelepekkel. Elosztó négy, egymástól...

3.090 Ft
3.090 Ft

Bradas White Line gyorscsatlakozó 1", Power Jet (WL-2161) 1"- os tömlőhöz Megnövelt vízátbocsátási átmérő A POWER JET...

900 Ft
900 Ft

Bradas White Line gyorscsatlakozó 1/2", stoppos (WL-2140) 1/2" tömlőhöz STOP opcióval Lehetővé teszi az esőztetők cseréjét a víz...

420 Ft
420 Ft

Bradas White Line univerzális gyorscsatlakozó 1/2"-5/8"-3/4" (WL-2170) A tömlő mindkét végére felszerelhető

900 Ft
900 Ft

Bradas White Line gyorscsatlakozó 3/4", Power Jet (WL-2163) 3/4"- os tömlőhöz Megnövelt vízátbocsátási átmérő A POWER JET...

730 Ft
730 Ft

Bradas White Line gyorscsatlakozó 3/4", belső menetes (WL-2141)

430 Ft
430 Ft

Bradas White Line gyorscsatlakozó 3/4", elzárható, külső-belső mentes (WL-2232)

550 Ft
550 Ft

Bradas White Line gyorscsatlakozó 3/4", külső menetes (WL-2121) STANDARD gyorscsatlakozó

370 Ft
370 Ft

Bradas White Line gyorscsatlakozó TPR 3/4" (WL-2136) 25/50/400ks Kiváló minőségű gyorskioldású 3/4 "tömlőcsatlakozó - STANDARD....

770 Ft
770 Ft

Bradas White Line gyorscsatlakozó stopTPR 1/2"- 5/8" (WL-2146) 25/50/600ks Kiváló minőségű gyorskioldású 1/2" vagy 5/8...

730 Ft
730 Ft

Bradas White Line gyorscsatlakozó stop TPR 3/4" (WL-2156) 25/50/400ks Kiváló minőségű gyorskioldású 3/4 " tömlőcsatlakozó - Stoppos...

820 Ft
820 Ft
Oldal tetejére
Locsolás - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz