Kemping gázpalackok és gázpartonok

Minőségi kemping gázpalackok és gázpatronok széles választékban! A PrimaNet online szakáruházban több száz termékkel segítünk, hogy a kemping is a lehető legjobban sikerüljön. Nézzen szét és válogasson igényei szerint kemping palack és gázpatron kínálatunkból.

 

A kemping gázpalack előnyei

A kemping gázpalack egy kis, hordozható tartály, amely általában propánbután gázt tartalmaz, és kifejezetten szabadtéri tevékenységekhez, például kempingezéshez, túrázáshoz vagy piknikezéshez használatos. Kompakt mérete és könnyű súlya teszi ideálissá a hordozhatóság szempontjából, így a természetben való főzéshez vagy a lámpák, grillezők, főzőlapok és egyéb kempingfelszerelések működtetéséhez használható. A kemping gázpalack használatának előnyei a kényelem és a sokoldalúság. Könnyen csatlakoztatható különböző eszközökhöz, és a tartályok töltése vagy cseréje is egyszerű. A camping palack többféle méretben és kapacitásban kapható, így a felhasználó igényeihez igazítható. A kemping palack használata lehetővé teszi, hogy a kempingezők ne függjenek elektromos áramtól vagy tűztől a főzéshez és a melegvíz előállításához.

Egyes kemping gázpalackok újratölthetők, mások egyszer használatosak, és a használat után újra lehet őket hasznosítani. A kemping gázpalackok biztonságos használatához elengedhetetlen a megfelelő kezelés és tárolás, valamint a gyártói utasítások betartása. Az üres palackokat megfelelő módon kell ártalmatlanítani vagy újrahasznosítani. A kemping gázpalackok egyértelműen javítják a kempingezés kényelmét, lehetővé téve, hogy a természetben is élvezhesse a főzés és egyéb kényelmi szolgáltatások előnyeit. Az egyszerű használat, a hordozhatóság és a rugalmasság kombinációja teszi őket elengedhetetlen eszközzé a kempingezők és a szabadtéri sportolók számára.

Aki túrázni indul szívesen visz magával kempingpalackot, hiszen olcsó, kicsi a súlya és sokoldalúan használható. A kemping gázpalackok között a 3 kilogrammos Príma Kemping gázpalack az egyik legjobb ár-érték arányú a Prímaenergia gázpalackok közül. Ezen kívül kapható 2 kilogrammos töltetsúlyú kemping PB gázpalack, de 5 kilogrammos is azoknak, akik hosszabb időre utaznak és nem szeretnének a cserével foglalkozni. A törvényi előírások miatt a kemping palackokat csak üres állapotban árusíthatjuk, a töltésről a cserepontokon gondoskodnak.

 

Turista gázpalack

A turista gázpalack és a kemping gázpalack közötti különbség gyakran a méretben, a kapacitásban, és a felhasználási területben van. A turista gázpalack általában kisebb és könnyebb, így ideális hosszabb túrákhoz vagy olyan tevékenységekhez, ahol a súly és a hely nagyon fontos. Tökéletesen alkalmas könnyebb főzéshez vagy melegítéshez, de a turista gázpalack akár kisebb grillkészülék üzemeltetésére is megfelelő. Ezen kívül alkalmas világításra, például gázlámpák működtetésére, de éjszakai horgászatok alkalmával is jó szolgálatot tesz.  Gyakran egyszer használatos, és egy kisebb méretű grillezővel vagy főzőlappal van párosítva. Ezzel szemben a kemping gázpalack általában nagyobb kapacitású, és szélesebb körű felhasználásra alkalmas. A kempingezők és azok, akik nagyobb csoportokban utaznak, gyakran ezt a típust választják. Ideális nagyobb méretű grillezők, főzőlapok és egyéb eszközök működtetésére, és gyakran újratölthető. Összefoglalva, a túrista palack a kisebb, könnyebb és egyszerűbb alkalmazásokhoz ajánlott, ahol a súly és a hely a legfontosabb, míg a kemping gázpalack nagyobb kapacitással és sokoldalúsággal rendelkezik, így ideálisabb nagyobb csoportok számára vagy olyan helyzetekben, ahol nagyobb energiamennyiség szükséges.

A legújabb – piros színű − Primagáz  turista gázpalackok palástjára egy QR-kódot nyomtattunk. Ha a felhasználó rendelkezik okostelefonnal, és beolvassa a kódot, a készülékén megjelenik a cserepontok elérhetősége, megközelítési módja, nyitva tartási ideje.

 

Lakókocsi gázpalack

A lakókocsi gázpalack speciálisan lakókocsikban és lakóautókban való használatra készült gázpalack. Fontos eszköz a mobil életmódhoz, mivel energiát szolgáltat a lakókocsi különböző berendezéseinek, mint például a főzőlap, a hűtőszekrény, a fűtés és néha a melegvíz-ellátás. A lakókocsi gázpalackot általában PB gázzal töltik fel, és különböző méretekben kapható, hogy illeszkedjen a lakókocsi méretéhez és az utazás igényeihez. Azok számára, akik hosszabb ideig utaznak vagy távoli helyeken tartózkodnak, a lakókocsi gázpalack elengedhetetlen az alapvető kényelmi funkciók működtetéséhez. Az újratölthető változatok lehetővé teszik a tartós és fenntartható használatot. A lakókocsi gázpalack használata egyszerűsíti az utazást, mivel nem szükséges folyamatos elektromos csatlakozás, és biztosítja a kényelmet és az önállóságot, miközben az ember úton van. Azok számára, akik szeretnek kempingezni vagy hosszabb távú utazásokra indulnak, a lakókocsi gázpalack a mobilitás és a kényelem nélkülözhetetlen része.


További hasznos tudnivalók a kemping palack és gázpatron rendeléshez:

A kemping gázpalackok és gázpatronok jó része raktárkészleten van szakáruházunkban, így rendkívül rövid szállítási idő alatt célba juttatjuk a választott terméket. Rendelje házhoz a kempingezés alapfelszereléseit napokon belül, és élvezze hétvégente vagy nyaraláskor a természet közelségét, miközben a komfortról sem kell teljesen lemondania.

Amennyiben kérdése van, melyik gázpalack, gázpatron lenne megfelelő az Ön számára, keresse ügyfélszolgálatunkat telefonon vagy emailben, ahol szakértő kollégáink készséggel segítenek megfelelő termék kiválasztásában. 30.000 Ft feletti érték esetén akár áruhitel lehetőségét is biztosítjuk, pontos információkról érdeklődjön a vevőszolgálatnál.

Ne feledje: a PrimaNet szakáruház SuperShop kártya elfogadó hely, itt beválthatja pontjait, illetve vásárlásával SuperShop pontokat is gyűjthet.

Ne maradjon le folyamatos akcióinkról sem. Kísérje figyelemmel a kemping gázpalack és gázpatron árakat és leárazásokat, kemping eszközeink időszakosan akciós vagy kedvezményes áron is kaphatók, vagy extra SuperShop Pontokat is kaphat vásárláskor.

Kellemes kempingezést, szabad ég alatti kikapcsolódást kívánunk barátok, rokonok, ismerősök körében!

Több szöveg
12 termék

​Az Energas gázpatron 190 g töltetű. Használható barkács és professzionális forrasztókészülékekhez , kempingezéshez....

750 Ft
750 Ft

Az Elgaz gázpatron 190 g töltetű. Használható barkács és professzionális forrasztókészülékekhez , kempingezéshez....

870 Ft
870 Ft

A Gázpatron 227 g bajonettzáras , biztonsági lefúvatóval, 227 g töltettel ellátott. Háromrétegű peremtömítéssel...

900 Ft
900 Ft

Az újratölthető, kék színű, Kemping PB-gázpalack 2 kg-os (4,8 l). A palack beépített szeleppel készült.. Kiválóan használható pl: kirándulóknak, kempingezőknek, a különféle kemping főzőkészülékek...

12.990 Ft
12.990 Ft

A ​Providus PB-gáz patron 400 ml-es, 210 gramm töltettel. 7/16 szeleppel készült. Alkalmas Providus gázpatronnal működő kemping, hegesztő, forrasztó,...

2.990 Ft
2.990 Ft

A ​Providus PB-gáz patron 410 ml-es, 220 gramm töltettel. 7/16 szeleppel készült. Alkalmas Providus gázpatronnal működő kemping, hegesztő, forrasztó,...

3.290 Ft
3.290 Ft

​ A ​ Providus gázpatron 6 00 ml-es, 330 gramm töltettel készült (70% bután és 30% propán). A ​ Providus gázpatron ​7/16 szeleppel...

2.890 Ft
2.890 Ft

A ​Providus PB-gáz patron 770 ml-es, 425 gramm töltettel. 7/16 szeleppel készült. Alkalmas Providus gázpatronnal működő kemping, hegesztő, forrasztó,...

3.990 Ft
3.990 Ft

Az újratölthető, piros színű, kemping gázpalack 3 kg-os (6 l) a Primaenergia Zrt. új turista gázpalackja . A gázpalack beépített...

12.990 Ft
12.990 Ft

A ​Rothenberger Industrial Multigas 300, speciális gázkeverék 35% propán és 65% bután tartalommal. Űrtartalma 600 ml Maximum 2100 ° C láng hőmérséklet.

3.490 Ft
3.490 Ft

Rothenberger Industrial RoButan gázpalack 220 ml, bajonett záras (1500003504) Rothenberger - Gázpatron RoButan 220g / 393ml Kompatibilis a Rothenberger Industrial kempingfőző...

2.690 Ft
2.690 Ft

Az Oxyturbo üres 5 kg-os PB-gáz palack mérete 16x1,5 belső menettel, újratölthető. Hordfüles dugóval felszerelt, amely megkönnyíti a szállítását. Kiválóan használható pl: kirándulóknak,...

30.290 Ft
30.290 Ft
Oldal tetejére
Kemping és turista felszerelések - további kategóriák
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz