Azonosító: 01484

Centrogas gázpatron 190gr (CG-190)

870 Ft
db
Egységár: 4.578,98 Ft/kg

 

Az Elgaz gázpatron 190 g töltetű. Használható barkács és professzionális forrasztókészülékekhez, kempingezéshez. Ideális választás túrázóknak, hegymászóknak, kempingezőknek, vadászoknak, halászoknak, favágóknak, bádogosoknak, kéményseprőknek.
Az Elgaz 190g töltetű gázpatron kiválóan használható gázlámpákba forrasztáshoz (forrasztó lámpák), gázfőzőkbe vagy kemping főzőkbe ételek készítésre vagy melegítéshez, továbbá világító gázlámpákba vagy kempinglámpákba éjszakai használatra.

Az Elgaz gázpatron 190gr ára megtalálható a kiszállítás felett. 

Műszaki adatok

  • Gáztöltet súly: 190 g
  • Súly (kg.): 0.29

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Tartalma

  • Gáztípus: PB-gáz (3% propán, 97% bután)
Centrogas

Centrogas

​A Centrogas termékeit megbízhatóság és hosszú élettartam jellemzi. A gázforrasztó termékek kínálatában megtalálhatóak forrasztó- és gázlámpák, fémházas és műanyagházas kivitelben, piezo gyújtással vagy anélkül, forrasztó- és szigetelő készletek, gázpalackok, valamint nyomáscsökkentők, égőfejek, csatlakozók, fúvókák és tömlők. A kemping termékek propán-bután gázzal működő termékek, sütéshez, főzéshez és világításhoz melyek kizárólag jól szellőztetett helységben vagy szabadban használhatóak. Ebbe a termékkörben különböző gázfőzőket, gázzsámolyokat, gázpalackokat és világító gázlámpákat kínál a cég. A cég nagy figyelmet fordít, hogy termékei megfeleljenek a legszigorúbb minőségbiztosítási rendszereknek. DIN, ISO, CE, GS TUV, DVGW, DG.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Variációk

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz