Siesta kályhák

A Szieszta gázkályha népszerű, olcsó fűtőeszköz, főleg olyan helyiségekben használják, ahol nincs vezetékes gáz. Nevét még a Kádár rendszerben kapta, amikor egyetlen típus létezett a mozgatható gázkályhából, ennek márkaneve volt a Szieszta. A márkanév köznevesült, ma már minden ilyen készüléket így keresnek. Manapság is gyakran találkozhatunk „siesta” gázmelegítővel, vagy hordozható PB-kályhával.

A gázpalackos hősugárzó előnye, hogy könnyen mozgatható. Természetesen – mint minden háztartási eszköz esetében – figyelembe kell venni a biztonsági előírásokat.

A készülék palackos PB-gázzal működik, ami olcsóbb, mint az árammal fűtő kályhák üzemeltetése. Mivel nincs saját szellőzőrendszere, a helyiség légteréből vonja ki az oxigént és oda kerül az égéstermék is, emiatt fokozottan ügyelni kell a megfelelő szellőztetésre.

Figyelni kell az üzemeltetéshez használt gázpalackok cseréjére is. A PB-gázpalackokat csak legális cseretelepről szerezze be, így garantált, hogy azok átestek az időszakos műszaki vizsgálaton, és szakszerűen, az előírt nyomással vannak töltve.

Az általunk forgalmazott Szieszta-kályhák megfelelnek a legmagasabb szintű műszaki előírásoknak és biztonsági követelményeknek. Piezzo-gyújtással szállítjuk a hősugárzókat, lángőr funkció gondoskodik arról, hogy ne kerüljön fölöslegesen gáz a légtérbe, ha a gyújtóláng elalszik.

Több szöveg

A Fornello mobil infrasugárzó ( siesta gázkályha ), biztonságos és egyszerűen kezelhető, piezoelektromos gyújtással felszerelt és lángőr funkcióval ellátott gázkészülék. A Fornello mobil...

22.890 Ft
4
22.890 Ft

.

.

.

 

A Piccolo Fornello mobil gáz infrahősugárzó 2 db kerámia égővel és thermoelektromos égésbiztosítóval készült. K izárólag 11,5 kg-os töltősúlyú gázpalackról működtethető. A hősugárzó kiválóan...

13.990 Ft
4
13.990 Ft

.

.

.

 

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz