Azonosító: 42389

Saeco-Philips CA6700/10 vízkőtelenítő folyadék 250 ml

3.890 Ft
db

 

Philips vízkőtelenítő 250 ML CA6700/10 

Hatékony vízkőtelenítő szer. Vízkőoldó hatását úgy fejti ki, hogy közben nem károsítja a kávéfőző gépek tömítéseit. A készülék kezelési útmutatója tartalmazza, hogy milyen gyakorisággal javasolt az adott kávéfőző gép vízkőtelenítése. A képen két féle kiszerelésben látható. Az ajánlat (ár) egy darab termékre vonatkozik.

Általános javaslat:
napi 4-5 ital elkészítése esetén minimum két havonta vízkőtelenítsen

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.3
Philips

Philips

A Philips az értelem és érzelem. Termékskálájukban szórakoztató elektronikai termékek, világítástechnikai berendezések, komponensek és félvezetők, kommunikációs-, orvostechnikai- és üzleti elektronikai rendszerek is megtalálhatók. A PrimaNet online szakáruházban népszerűek még a Philips háztartási kisgépek és szépségápolási készülékek is.

A Philips márka egy holland multinacionális vállalat, amely több mint egy évszázada van jelen az elektronikai iparban. A cég folyamatosan szélesíti a termékpalettáját, és ma már számos háztartási készüléktípus kiemelkedő hírű gyártója. A Philips elkötelezett amellett, hogy javítsa az emberek életét az innováció segítségével. A cég a fenntarthatóság mellett is áll, és számos kezdeményezést indított a környezeti hatás csökkentésére. A márka jelmondata: "Innovation and You", amely kifejezi az elkötelezettségét a folyamatos innováció és a fogyasztói igények középpontba helyezése iránt.

A PrimaNet online szakáruházban a fogyasztói elektronikai cikkek viszik a prímet. A Philips természetesen híres a kiváló minőségű audió- és videóeszközeiről, beleértve a Philips TV modelleket, hangszórókat, és fejhallgatókat, de a szépségápolási készülékek és a háztartási kisgépek területén is kiemelkedő gyártónak számít. A Philips borotva és Philips hajszárító a tartós és megbízható minőség mintapéldányai, emellett a Philips hajvágók és elektromos fogkefék is nagyon kelendőek. A Philips kávéfőző pedig szintén kategóriája top termékei között szerepel. A Philips továbbá  porszívókat, és egyéb háztartási készülékeket is gyárt, amiket szintén érdemes megtekinteni. 

A Philips hírnevét a megbízhatóság, minőség és innováció alapozta meg. A cég hosszú távú befektetése az R&D (kutatás és fejlesztés) területén lehetővé tette, hogy vezető szerepet töltsön be az egészségügyi technológia és világítástechnika területén. A Philips termékek gyakran ismertek a felhasználóbarát dizájnjukról és a tartósságukról.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz