Azonosító: 31442

Saeco-Philips vízlágyító aqua clean CA6903/10

6.690 Ft
db

 

Saeco-Philips vízlágyító aqua clean CA6903/10

Az innovatív Aqua Clean vízszűrő patront kifejezetten arra tervezték, hogy eszpresszógépét megóvja a vízkőtől. Megszűri a vizet, ezáltal intenzívebb aromát és tisztább ízt biztosít a kávénak. A készülékek vízrendszerében, kemény víz használata esetén, rövid idő alatt vízkőlerakodások képződnek melyek eldugíthatják és károsíthatják a belső rendszert, melyet a víz hevítése (a fűtőegységekben) tovább fokoz.

A hálózati vízben számos íz élményre káros anyag (klór, fémek, réz, ólom...), fordulhat elő, melyet szintén érdemes kiszűrni, hiszen a kávé 98%-ban vízből áll, ezért kiemelten fontos a megfelelő aroma és íz anyagok kioldódáshoz a tökéletes minőségű friss víz.

A vízlágyító szűrők használatával biztosítható, hogy tiszta, szűrt, lágyított víz kerüljön a kávégépbe megelőzve a vízkőlerakodásból és a nem megfelelő aromakioldódásból adódó problémákat.

Az ioncserélő technológia és a mikroporózus szűrő eltávolítja a vízkövet alkotó anyagokat és a az apró szennyező részecskéket a vízből még mielőtt azok bejutnának a kávégép belső egységeibe, így nagy mértékben csökkenti a vízkő lerakodásos meghibásodásokat, meghosszabítja készüléke élettartamát. A szabadalmaztatott áramlásnak köszönhetően a víz hosszabb utat tesz meg, mielőtt a készülékbe kerül, ezért hatékonyabban tisztítja a vizet, jobb aromakioldódást és finomabb ízű kávét eredményezve.

Amennyiben a készülék kérésére időben kicseréli a szűrőt, egy filterrel akár 625 csésze kávét készíthet*. A szűrő 3 havonkénti cseréjével, kiváló minőségű, kristálytiszta vizet élvezhet és 5000 csésze kávéig* a vízkőtelenítést sem szükséges elvégeznie.

*A csészék tényleges száma függ a kiválasztott kávétípustól, illetve az öblítési és tisztítási szokásoktól.

Az AQUA CLEAN vízlágyító szűrő a következő Gaggia és Saeco családba tartozó készülékekhez használható:

Gaggia Babila
Gaggia Velasca
Gaggia Velasca Prestige
Saeco PicoBaristo
Saeco GranBaristo
Saeco XelsisEvo
Saeco Incanto
Saeco Intelia
Saeco Exprelia

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.21

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Professzionális
Saeco

Saeco

​A Saeco világhírű az egyszerű kezelhetőségű és kiváló minőségű kávégépeiről. A 2009. óta a holland Philips márkához tartozó Saeco, a háztartási kávégépektől kezdve a professzionális HORECA ipari automata kávégépekig bármilyen igényt ki tud szolgálni. A PrimaNet kínálatában természetesen Saeco automata kávégépeket is találhat, amelyek frissen őrlik a kávészemeket, így a kávénak tökéletes zamatot biztosítanak. A Saeco kávégépek a legfejlettebb technológiát alkalmazzák a magasnyomású kávégépek terén, minden kávérajongónak ki kell próbálnia a Saeco élményt! A Saeco kávéfőzők egyes modelljei nem csak otthoni, hanem irodai, kisebb vendéglátóipari használatra is első osztályúak, hiszen a beépített adagszámlálónak köszönhetően pontosan követhető a napi forgalom.


Automata kávéfőzőgéppel a kávézást egy még magasabb szintre emelheti! Garantáltan meglepődik majd! 

 

Bővebben a Saeco márkáról

Az Saeco márkanév egyet jelent az igazi olasz kávéélménnyel. Amikor egy csésze kávéval indul a reggel vagy kávészünetet tartunk a nap folyamán, az Saeco kávéfőzőkkel garantáltan a legjobb ízélményt kapjuk. A márka Olaszország szívéből, a kávé hazájából érkezik hozzánk, így nem meglepő, hogy a Saeco a kávézás művészetét és tudományát egyaránt komolyan veszi.

Az Saeco története a precíz mérnöki munka, az intuitív tervezés és az esztétikum tökéletes ötvözeteként íródott. A márka alapítói azon a meggyőződésen alapították vállalkozásukat, hogy a kávéfőzésnek nem csak funkciónak, hanem igazi élménynek kell lennie. Ennek eredményeképpen az Saeco kávéfőzői a legfinomabb kávét állítják elő, miközben a főzési folyamat minden pillanata élvezetessé válik.

Egy Saeco kávéfőző nem csupán egy konyhai eszköz; az a tökéletes harmóniát képviseli a modern technológia és az olasz kávékultúra között. Egy Saeco kávégép használatával az otthoni kávézás élményét új szintre emelhetjük, mintha egy autentikus olasz kávézóban lennénk, ahol a kávé az élet része.

Bárhol is legyünk a világban, egy Saeco kávéfőzővel mindig elérhető a tökéletes íz és aroma. Mindegy, hogy eszpresszót, cappuccinót vagy lattét készítünk, az Saeco mindig a legjobb minőséget és az igazi olasz kávéélményt ígéri. Hozza el otthonába az igazi olasz kávézás élményét egy Saeco kávéfőzővel!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz