Azonosító: 22465

drPack hűtőtasak 1 L 50 db

290 Ft
Készlethiány Ideiglenes készlethiány
Egységár: 5,8 Ft/db

A drPACK hűtőtasak 1 literes, 50 darab. 

A környezetkímélő és az élelmiszerekre teljesen semleges polietilén tasakok a háztartásokban mára nélkülözhetetlen szerepet töltenek be. Legyen szó zöldségek, gyümölcsök, vagy akár húsfélék, szendvicsek és különböző készételek hűtéséről, tárolásáról és csomagolásáról, a méretű hűtőtasak kiváló megoldást biztosít az élelmiszerek higiénikus, hatékony és mégis költségkímélő, mélyhűtőben és fagyasztóban történő tárolására.  

A drPACK átlátszó, háztartási, hűtőtasak méretei: 50 db, 170 x 260 mm/tasak 25 db lezáróval.

Méretek

  • Átmérő: 0.0.72
  • Hosszúság: 260 mm
  • Szélesség: 170 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.072

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
drPACK - Rollbox

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.
 

Bővebben a márka termékeiről 

Amikor a tárolás, a csomagolás és a szállítás kerül szóba, a drPACK Rollbox> válik az intelligens választássá a szakértők és a vállalkozások számára egyaránt. A márka nem egyszerűen egy név a csomagolástechnikai eszközök terén, hanem egy megbízható társ, amely minden lépésnél támogatja és optimalizálja az ön munkafolyamatait.

Rollbox egyik legtöbbet értékelt termékkategóriája kétségkívül a mobilis tárolórendszerek, melyek magas minőségű, robusztus kialakításukkal évtizedek óta biztosítják a tárolás és szállítás megbízhatóságát. Tárolóeszközeik, különösen a Rollbox kocsik, iparágvezető innovációkkal és kiemelkedő funkcionalitással rendelkeznek, ami a hatékony munkavégzés záloga a mindennapokban.

Megalkotva azoknak, akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni a minőség terén, a Rollbox precíziós tervezéssel és gondosan megválasztott anyagokkal állít elő minden egyes terméket. Az ellenálló, mégis könnyű kialakítás, az ergonómikus forma és a kifinomult technológia együttese biztosítja, hogy a drPACK - Rollbox termékei nem csak megfeleljenek, hanem felülmúlják a felhasználók elvárásait.

Ezen túlmenően, a márka nem csak a termékek szállításában, hanem a fenntarthatóság és a környezetvédelem terén is aktív szerepet vállal. A Rollbox mindig is azon dolgozott, hogy olyan termékeket és megoldásokat kínáljon, amelyek nem csak az ügyfelek, hanem a bolygónk számára is előnyösek. A fenntartható anyaghasználat és a hosszú élettartam azt jelenti, hogy minden egyes drPACK Rollbox termék hozzájárul az erőforrások megóvásához és a környezet védelméhez.

Az a szenvedély, amellyel a Rollbox alkot és innovál, minden termékében tükröződik, amelyek nem csak eszközök, hanem a hatékony működés és a fenntartható növekedés kulcsa is egyben. Legyen szó kiskereskedelmi szektorról, logisztikai vállalatokról vagy egyéb iparágakról, a drPACK - Rollbox továbbra is azon munkálkodik, hogy olyan megoldásokat kínáljon, melyek segítik az ügyfeleit abban, hogy mindig egy lépéssel a versenytársaik előtt maradjanak.

Böngéssze végig Rollbox termékkínálatát, és fedezze fel, hogyan képesek ezek a prémium termékek maximalizálni a működési hatékonyságot, miközben fenntartható módon támogatják üzleti tevékenységét. Az elkötelezettség, a minőség és az innováció, amelyet a  Rollbox minden terméke és szolgáltatás képvisel, az a szilárd alap, amelyre építheti üzleti sikerét.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz