Azonosító: 06318

drPACK sütőpapír szilikonos félbehajtott 8 m

430 Ft
db
Egységár: 53,75 Ft/m

drPACK sütőpapír szilikonos, félbehajtott, 8 méteres termékben a sütőpapír nagy hőállóságú, vékony, nagyszilárdságú, ún. pergamenpótló alappapírból készül. A ragadás-mentességet a mindkét oldalára egyenletesen, vékony rétegben, igen kis mennyiségben felhordott, formaleválasztó hatású szilikon olaj biztosítja.
Használata a következő előnyökkel jár:nem kell a tepsit zsírozni, olajozni,nem kell a tepsit tisztítani,tetszés szerinti hossz vágható le,az étel nem ragad le,az étel tisztán válik el a papírtól,az étel egyenletesen barnul alul és felül,az étel alsó oldala is ropogós és porhanyós lesz.
drPACK sütőpapír alkalmazása semmilyen egészségügyi kockázatot nem jelent, az étel ízére, illatára semmilyen hatással nincs. A szilikonos sütőpapír megfelel az EU vonatkozó élelmiszerhigiéniai és környezetvédelmi előírásainak.
Használata rendkívül egyszerű: csak húzza ki a kívánt hosszt a szilikonos sütőpapírból, majd egyszerűen vágja le.
A szilikonos sütőpapír méretei: 8 méter hosszú, 380 mm széles (a csomagban félbehajtott állapotban van a szilikonos sütőpapír)

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 8 m
  • Szélesség: 380 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.12

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

drPACK - Rollbox

A Rollbox® a dr-PLAST Zrt. szabadalmaztatott és védjegyeztetett csomagolási rendszere. A Rollbox csomagolási rendszert® úgy alakították ki, hogy több fajta csomagolóanyag befogadására is alkalmas legyen. A Rollbox termékcsalád biztosítja a szalagszerű csomagolóanyagok gyors, kényelmes és gazdaságos felhasználását, a kiváló szakadási nyúlással, szúrási ellenállással és tapadással rendelkező polietilén frissentartó fóliák, alumíniumfóliák, sütőpapírok, sütőfóliák számára egyaránt.
 
A Magyar Termék Nagydíjat többször elnyert Rollboxok méretben és kialakításban változatosan, igényes megjelenéssel kerülnek a piacra, hogy a háztartási, vendéglátó- és élelmiszeripari területeken a különböző felhasználói igényeknek minél szélesebb körben meg tudjanak felelni.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz