Azonosító: 21085

MPM olajmentes sütő, 1500 W (MFR-06)

33.190 Ft
331
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
331
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

Az MPM MFR-06 olajmentes sütő, 1500 W-os teljesítménnyel rendelkezik. Multifunkcionális kialakításának köszönhetően. olaj hozzáadása nélkül is tökéletes sütést biztosít. Elektronikus vezérlésű, LED kijelzővel. 8 program közül választhat: hasábburgonya, steak, csirke, shashlik, hal, tenger gyümölcsei, pizza, muffin.  

A sütő 2,8 literes kosárral, valamint egy 4,5 literes tállal felszerelt. Érintőkapcsolók hanggal: kikapcsolás, bekapcsolás, indítás, szünet gombok. Eltávolítható fiók és élelmiszerkosár, csúszásmentes lábak, időzítő (0-30 perc), termosztát hőmérséklet szabályozás (5°C fokonként 80°C-tól 200°C-ig) jellemzi. 
 

Méretek

  • Űrtartalom: 2,8 l + 4,5 l

Műszaki adatok

  • Teljesítmény fokozatok: 1500 W
  • Programszám: 8
  • Súly (kg.): 4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
MPM

MPM

​Az MPM egy lengyel vállalat, amely gépesített háztartási készülékek gyártásával foglalkozik, közel 30 éve. Kínálatukban megtalálhatók a melegszendvicssütők, a gofrisütők, az olajsütők, gázfőző készülékek, ventilátorok, aszalógépek, botmixerek, robotgépek, különböző konyhai edények, asztali sütők, hűtőszekrények és sok más termék.

Az MPM márka a háztartási eszközök piacán egy olyan név, mely magában hordozza a minőséget és a megbízhatóságot. Amikor az MPM termékeit választja, nem csak egy terméket kap, hanem egy ígéretet is a kiváló teljesítményre és az időtállóságra. Az évek során az MPM megmutatta, hogy képes a technológiai újítások és a felhasználói igények közötti tökéletes egyensúly megtartására. Minden egyes termék, mely az MPM márka nevét viseli, a legmagasabb minőségű alapanyagokból készül, garantálva az élettartamot és a kiváló működést.

Az MPM nem csupán egy termékgyártó, hanem egy innovációs partner is, mely a mindennapok kihívásaihoz igazodva tervez. Minden egyes készüléküket azzal a céllal alkotják meg, hogy a felhasználók életét egyszerűbbé, kényelmesebbé és hatékonyabbá tegyék. Az MPM termékei nem csupán eszközök; stílusos kiegészítői modern otthonainknak, melyeket formatervezési megoldásaikkal a kényelem és az esztétikum határán alakítanak.

Összefoglalva, az MPM márka választása a minőség, a megbízhatóság és az innováció ígéretét hordozza. Ha olyan háztartási eszközöket keres, melyek az évek múlásával is megbízhatóan működnek, és a mindennapokban valódi segítséget nyújtanak, az MPM a tökéletes választás. Válassza az MPM-t, és tapasztalja meg a kiválóságot minden nap!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz