Azonosító: 19781

Fortum légkulcs, 1/2", Twin Hammer (4795013)

59.990 Ft
599
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
599
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Fortum légkulcs, 1/2", Twin Hammer (4795013) bátran használható karosszéria műhelyekben és autószervizekben. A készülék rendelkezik nyomatékszabályzóval és irányváltóval egyaránt. 

A légkulcs Twin Hammer ikerkalapácsos ütőszerkezettel működik. Ez a mechanizmus két kalapácsból áll, amelyek a forgatónyomatékot ütéssel egészítik ki az orsó mindkét oldalán, ezzel a meghúzási nyomaték egyenletesebb és kíméli a csavarkötéseket is. 

Ez a rendszer nagyobb nyomatékot és kisebb vibrációt eredményez. Maximális forgatónyomatéka 1300 Nm, maximális üzemi légnyomás 6,3 bar (0,63 MPa). 

A légkulcs átlagos levegő fogyasztása 227 l/perc, szerszámmenesztő mérete 1/2", üresjárati fordulatszám 7500 f/p. Hosszúsága 200 mm, gyorscsatlakozó mérete 1/4". Súlya 2,0 kg.

Műszaki adatok

  • Csatlakozó mérete: 1/4"
  • Nyomás: 6,3 bar
  • Súly (kg.): 2

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Fortum

A Fortum nem csupán egy szó az eszköz- és gépgyártás világában. A márka neve az elmúlt években egyet jelentett a kiváló minőséggel és a megbízható teljesítménnyel. Amikor valaki Fortum terméket választ, tudja, hogy olyan eszközt kap, amely nem csak egyszerű munkára lett tervezve, hanem az ipari sztenderdeknek is megfelel. Egy munkaeszköz, amely nem hagyja cserben a felhasználóját.

Az egyik legkedveltebb termékkategória a Fortum szerszámok sorozata. Ez a választék kiterjed számos különböző műszaki és kézi eszközre, amelyek közül minden szakember megtalálja az igényeinek megfelelőt. A szerszámok tervezésekor különös figyelmet fordítottak a tartósságra, az ergonómiai kialakításra és az innovatív megoldások alkalmazására, ami a munka során növeli a hatékonyságot és csökkenti a hibák számát.

A Fortum szegecsanyahúzó egy másik kiemelkedő termék ebben a kategóriában. Az eszköz könnyű kezelhetősége és precíz működése garantálja, hogy a szegecsek tökéletesen illeszkedjenek a kívánt pozícióba. A Fortum itt is az ipari sztenderdeknek megfelelő, megbízható teljesítményt kínál, még a legigényesebb környezetekben is.

Minden Fortum termék tervezésekor és gyártásakor a központi szempont a felhasználó igényeinek maximális kielégítése. A márka nem csak az aktuális trendeket és technológiákat követi, hanem aktívan formálja is azokat. Ennek köszönhetően a Fortum eszközök nem csak a ma, hanem a holnap kihívásainak is megfelelnek.

Azok számára, akik nem elégszenek meg a közepes minőséggel és megbízható, tartós eszközökre vágynak, a Fortum az ideális választás. A márka hosszú évek óta a szakmabeliek körében is elismert, és továbbra is töretlenül népszerű a minőség iránt elkötelezett felhasználók között. Azok, akik a legjobbat keresik a piacon, nem kerülik el a Fortum nevet.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz