Azonosító: 06432

Extol racsnis légkulcs (8865015)

7.870 Ft
db

Extol Premium racsnis légkulcs
A 1/2" méretű, elülső munkalevegő elvezetésű racsnis légkulcs kiválóan használható a hosszú menetű csavarok be- és kihajtása esetében. A csavarok oldására és meghúzására kézi erő javasolt, ki- és behajtásra pedig az Extol levegős racsnis kulcs.
A racsnis légkulcsot, irányváltóval együtt szállítjuk. Az Extol racsnis légkulcs erős és könnyű alumíniumvázzal gyártott.
Átlagos levegőfogyasztása 133 l/perc, míg maximális levegőfogyasztása 285 l/perc. Maximális nyomása 6,3 bar. Forgatónyomaték 64 Nm.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 262 mm

Műszaki adatok

  • Csatlakozó mérete: 1/4"
  • Nyomás: 6,3 bar
  • Súly (kg.): 1.1

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Extol

Az Extol kéziszerszámokat és szerszámgépeket 1997-óta gyártják Csehországban. A legújabb technológiát és szabadalmakat alkalmazva állítanak elő a legmagasabb elvárásoknak megfelelő szerszámokat. 
​Az Extol termékeket az alábbi választékban kínáljuk Önnek:
Extol Craft: a legjobb ár-érték arányú szerszámok hobbi barkácsolók számára.
Extol Premium: Az igényes barkácsolók választása. Minőségi anyagok, hosszú élettartam.
A legnépszerűbb Extol termékkategóriák az online szakáruházunkban: Extol elektromos kéziszerszámok, Extol kéziszerszámok, Extol szerszámkészletek, Extol forrasztók, Extol hegesztéstechnika, Extol tartozékok elektromos kéziszerszámokhoz, Extol mérőműszerek, Extol rögzítéstechnika, Extol tárolás, Extol pneumatikus gépek, tartozékok, Extol villamosság

Változatok

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz