Azonosító: 17932

Barbecook gázgrill Spring 200

89.990 Ft
67.492 Ft
Megtakarítás: 22.498 Ft
674
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
674
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Barbecook gázgrill Spring 200 egyesíti a modern vonalvezetést a legújabb technológiákkal. Kiemelkedő minőség és könnyű használhatóság jellemzi. A gázgrillnél az egyszerű és gyors lángbegyújtás a biztonságos elektromos gyújtással történik, így egy gombnyomással már üzemképes a készülék. A nagy teljesítményű rozsdamentes acél égők összesen 10 kW teljesítményűek, amelyekből 2 db található, ezek biztosítják az ideális sütési eredményt nyitott tetővel is. A sütő felület 3 db 210 x 430 mm nagyságú zománcozott grillrácsból tevődik össze. 

A Barbecook gázgrill zománcozott acél fedelű. A fedélen található hőmérő használata megkönnyíti a sütést, grillezést. A kerti grillkocsi mindkét oldalán acél polc található, amelyen kényelmesen elő tud készülni a grillezésre, használat után lehajtható a helytakarékos tárolás érdekében. Ergonomikusan kialakított tekerőgombokkal és fedélfogantyúval felszerelt. Az egyszerű és gyors helyváltoztatást a 2 db nagyméretű kerék segíti elő. 
A Barbecook Spring 200 gázgrill 10 személy számára ajánlott. 

Működése PB- gáz palackról történhet. A termék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges! 

A terméket AJÁNDÉK nyomásszabályzó szettel szállítjuk!

Méretek

 • Hosszúság: 570 mm
 • Szélesség: 1330 mm
 • Magasság: 1150 mm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 10 kW
 • Gáznyomás: 30 mbar
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Főzőfelület: 3 x (21 x 43) cm rács
 • Egyéb adatok: 2 db rozsdamentes acél égőfej,
 • Súly (kg.): 30.6

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Elhelyezés: Grillkocsi

ÜzemmódokBarbecook

Barbecook

A Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

 

Bővebben a Barbecook termékekről


A Barbecook márkanév azonnal ébreszti a grillezés iránti szenvedélyt. Az európai piac egyik vezető grillspecialistájaként a Barbecook célja, hogy a grillezést egy egyszerű, élvezetes és mindenekelőtt ízletes élménnyé tegye a felhasználók számára. Mindezt úgy érik el, hogy olyan eszközöket kínálnak, amelyek lehetővé teszik a hőmérséklet pontos szabályozását, a füstmentes grillezést és a könnyed használatot.

A Barbecook gázgrillek a márka zászlóshajói. Korszerűségük és praktikusságuk miatt váltak a grillezők kedvenceivé. Ezek a grillkészülékek a gyors felmelegedés, az egyenletes hőeloszlás és a könnyű tisztítás előnyeit ötvözik, miközben az ízek és aromák megőrzésére is kiemelt figyelmet fordítanak. A Barbecook gázgrilljei tökéletes társai lehetnek a kertben tartott családi és baráti összejöveteleknek.

A grillezés élménye azonban nem teljes Barbecook grill kiegészítők és grill eszközök nélkül. Legyen szó rozsdamentes grillcsipeszről, hőálló kesztyűkről vagy a tökéletes steak elkészítését segítő hőmérőkről, a Barbecook termékei között mindenki megtalálja a saját igényeinek megfelelőt. A márkát a könnyen használható, mégis professzionális minőségű grilleszközök sokasága jellemzi, melyek segítségével még a kezdő grillmesterek is mesteri fogásokat varázsolhatnak az asztalra.

A Barbecook nem csupán a termékek magas színvonalával hódítja meg a grillezés szerelmeseit, hanem a felhasználóbarát megközelítésével is. A gyártótól származó részletes használati útmutatók és a karbantartási tippek biztosítják, hogy az eszközeik hosszú távon is a legjobb állapotban maradjanak, miközben a kényelmes grillezési élményt nyújtják.

A Barbecook így vált a minőségi grillezés szinonimájává, ahol a márkának köszönhetően a grillrácsokra kerülő minden egyes étel a siker záloga. A Barbecook termékeivel a grillezés nem csupán egy ételkészítési módszer, hanem egy életstílus része, amely összehozza az embereket, függetlenül az évadoktól.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz