Azonosító: 13672

Barbecook gázgrill Siesta 612

299.990 Ft
8997
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
8997
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Barbecook gázgrill Siesta 612 a legújabb technológiákkal és kényelmi tulajdonságokkal ellátott készülék. Kiemelkedő minőség és könnyű használhatóság jellemzi. A grillrostély alatt elhelyezett, fiókban található 2 db csepegtető tálca felfogja a szennyeződéseket és könnyű tisztítást tesz lehetővé. A rozsdamentes acél égők összesen 14,5 kW teljesítményűek, amelyekből 5 db található, ezek biztosítják az ideális sütési eredményt nyitott tetővel is. A grillsütőnél az egyszerű és gyors lángbegyújtás a biztonságos elektromos szikráztatóval történik. A sütőfelület 350 x 430 mm és 2 x (225 x 430 mm) grillrácsból tevődik össze. A melegen tartó rács króm anyagból készült. 

A Barbecook gázgrill zománcozott acél fedelű. A fedélen található hőmérő használata megkönnyíti a sütést és grillezést. A kerti grillkocsi jobb oldalán egy 2,9 kW teljesítményű oldalégő áll rendelkezésére a szószok, levesek és köretek elkészítéséhez. A bal oldalon lévő polc helyet ad az előkészületeknek, továbbá a polcon lévő akasztók praktikus tárolást biztosítanak a grilleszközöknek, így mindig kéznél lehetnek a tartozékok. Ergonomikusan kialakított tekerőgombokkal és fedélfogantyúval felszerelt. A gyors és egyszerű helyváltoztatást 4 db nagyméretű kerék segíti elő. 

A Barbecook Siesta 612 gázgrill 18 személy számára elegendő ételmennyiséggel képes élvezetesebbé tenni a kerti partykat. Könnyen tisztítható, amit elősegíthet azzal, ha grillezés után kb. 10 percig, lezárt fedéllel üzemelteti a készüléket, így a maradékok elégnek. 

Működése PB- gáz palackról történhet. A palackot a grillben tárolhatja, amelyet 2 db ajtó eltakar, így nem lesz szem előtt a palacktest. A termék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges. A grillsütőt csak szabad téren használja! 
A Barbecook Siesta 612 gázgrill kiváló választás akár kezdők számára vagy profi grillezőknek. További extra tulajdonságai: a beépített plancha sütő rész és a beépített grillnyárs, ezek segítségével még sokrétűbb lehet az ételkészítés. 

A terméket AJÁNDÉK nyomásszabályzó szettel szállítjuk!

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 580 mm
  • Szélesség: 1500 mm
  • Magasság: 1140 mm

Műszaki adatok

  • Gáznyomás: 30 mbar
  • Gáztípus: PB-gáz
  • Főzőfelület: 350 x 430 mm és 2 x (225 x 430 mm)
  • Egyéb adatok: rozsdamentes acél égők száma: 5 db égők teljesítménye összesen: 14,5 kW oldalégő: 2,9 kW
  • Súly (kg.): 57

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
  • Elhelyezés: Grillkocsi

ÜzemmódokBarbecook

A Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz