2x SuperShop pont
 

Azonosító: 13624

Barbecook gázgrill Spring 330

95.990 Ft
76.792 Ft
Megtakarítás: 19.198 Ft
1534
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db

A Barbecook gázgrill Spring 330 egyesíti a modern vonalvezetést a legújabb technológiákkal. Kiemelkedő minőség és könnyű használhatóság jellemzi. A gázgrillnél az egyszerű és gyors lángbegyújtás a biztonságos elektromos gyújtással történik, így egy gombnyomással már üzemképes a készülék. 
A nagy teljesítményű rozsdamentes acél égők összesen 11,4 kW teljesítményűek, amelyekből 3 db található, ezek biztosítják az ideális sütési eredményt nyitott tetővel is. A sütő felület 630 x 430 mm, amely 3 db 210 x 430 mm nagyságú zománcozott grillrácsból tevődik össze. A melegen tartó rács króm anyagból készült. 

A Barbecook gázgrill zománcozott acél fedelű. A fedélen található hőmérő használata megkönnyíti a sütést, grillezést. A kerti grillkocsi jobb oldalán lévő acél polc helyet ad az előkészületekre és praktikus tárolási lehetőséget nyújt a grilleszközöknek és az elkészült ételeknek. A bal oldalán egy 2,30 kW teljesítményű oldalégő áll rendelkezésére a szószok, levesek és köretek készítéséhez. Ergonomikusan kialakított tekerőgombokkal és fedélfogantyúval felszerelt. Az egyszerű és gyors helyváltoztatást a 2 db nagyméretű kerék segíti elő. 

A Barbecook Spring 330 gázgrill 12 személy számára elegendő ételmennyiséggel képes élvezetesebbé tenni a kerti partykat. A füstölő doboz használatával különleges ételeket készíthet. A füstölőfa tartó dobozba különféle füstölő fát tehet bele, melyek átjárják az ételek füstös aromájukkal, ezzel pikáns ízt kölcsönözhet. BBQ ételek, nagyobb húsok készítéséhez ajánlott. Könnyen tisztítható, amit elősegíthet azzal, ha grillezés után kb. 10 percig, lezárt fedéllel üzemelteti a készüléket, így a maradékok elégnek. Működése PB- gáz palackról történhet. 

A termék használatához nyomáscsökkentő csatlakoztatása szükséges! A grillsütőt csak szabad téren használja! A Barbecook Spring 330 gázgrill kiváló választás akár kezdők számára vagy profi grillezőknek. 

A terméket AJÁNDÉK nyomásszabályzó szettel szállítjuk!

Több szöveg

Méretek

 • Hosszúság: 570 mm
 • Szélesség: 1330 mm
 • Magasság: 1150 mm

Műszaki adatok

 • Teljesítmény: 11,4 kw
 • Gáznyomás: 30 mbar
 • Gáztípus: PB-gáz
 • Főzőfelület: 3 x (21 x 43) cm rács
 • Egyéb adatok: 3 db rozsdamentes acél égőfej,oldalégő 2,30 kW,550 x 130 mm-es melegen tartó rács.
 • Súly (kg.): 35

Funkciók

 • Javasolt felhasználás: Háztartás
 • Elhelyezés: Grillkocsi

ÜzemmódokBarbecook

Barbecook® grillkészülékeket és eszközöket a belga Saey Home & Garden cég gyártja, mely 1907-ben alakult mint acélkereskedő cég és 1985 óta gyárt grillkészülékeket. A tapasztalatoknak és a folyamatos fejlesztésnek, innovációknak köszönhetően a Barbecook® grillekkel igazán gondtalan és kényelmes egy kerti parti. Felhasználóbarát megoldások sora segíti teljesebbé tenni a grill élményt. Legyen szó akár gázgrillekről, vagy faszenes grillekről, melyek begyújtását a szabadalmaztatott és nagyszerű QuickStart® rendszer segíti. Egyedi termékek kínálatukban a füstölő hordók, amelyek a különleges élményt keresők igényeit elégíti ki. A Barbecook® grilleket és tartozékokat kiemelkedő minőség, könnyű használhatóság, valamint nagyszerű ár - érték arány jellemzi. Hobbi grillezőknek és profi grillezőknek egyaránt ajánljuk - Próbálja ki Ön is, nem fog csalódni! Barbecook = süt róla a szakértelem!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz