Azonosító: 12738

Bosch CYL-9 MultiConstruction többcélú fúró, 6 x 60 x 100 mm, d 5,5 mm (2608596053)

1.080 Ft
db

A Bosch CYL-9 MultiConstruction többcélú fúró alapvetően minden anyaghoz alkalmazható a belső munkálatoknál, mint pl: beton, falazat, tégla, eternit, könnyű építőanyagok, többrétegű anyagok, kerámia és csempe, fa, műanyag, szerkezeti acél, fémlemezek, alumínium. Ideális eredmény érhető el forgatva- vagy ütvefúrásnál is. A fúró kék színű, fényesre köszörült. Hosszú élettartamú keményfém a legfinomabb szemcsézettel. Aktív központosító csúcs betonban történő aktív vágáshoz. 2-élű, AWB forrasztás és edzés, átmérőoptimalizált forrasztási és edzési technológia a fúró robusztusságának növelése és egyidejűleg a fúrás közbeni vibráció csökkentése céljából. 

A tartós, időtálló tartozékokat profi felhasználásra készítették a gyorsasági, ergonómiai, gazdaságossági, pontossági követelményeknek megfelelően. A termék a barkácsolóknak is kiválóan használható.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 6 mm
  • Hosszúság: 100 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Keményfém
  • Munkahossz: 60 mm
  • Súly (kg.): 0.02

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz