Azonosító: 02916

Bosch CYL-3 Robust Line betonfúró készlet 7 részes (2607010545)

4.960 Ft
db

A Bosch CYL-3 betonfúró, ütvefúró készlet 7 részes, garantáltan hosszabb élettartamú betonban, ezenkívül rendkívül hajlításálló
Különleges spirálformája, az U-formájú mély szállítóhorony megakadályozza a fúrási por okozta eltömődést, így sokkal gyorsabb az előrehaladás. A hosszan és mélyen megtámasztott keményfémlapka biztosítja a csúcs kitörésének elkerülését. Kalapácsütés álló, nagy teljesítményű fúró, DIN 8039 szerint, használható ütvefúrógépekhez 1000 W-ig, valamint könnyű fúrókalapácsokhoz fúrótokmánnyal.

A fúró ezüstszürke színű, homokszórt. Alkalmazható furatokhoz betonban, mészhomokkőben, falazatban, természetes és műkőben. Különösen alkalmas tiplifuratok készítésére. A termék a barkácsolók számára is ajánlott.

Több szöveg

Méretek

  • Átmérő: 4; 5; 2x6; 8; 10; 12 mm

Műszaki adatok

  • DIN: 8039
  • Egyéb adatok: U-formájú szállítóhorony, keményfémlapka vágóélek
  • Súly (kg.): 0.35

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Változatok

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz