3x SuperShop pont
 

Azonosító: 11954

Landmann faszén begyújtó (0131)

3.990 Ft
117
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
117
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Landmann faszén begyújtó (0131) zománcozott acélból készült, fa fogantyúval ellátott. A termék egy nyeles, lyukacsos fémhenger, amelyben alul keresztben egy fémrács található. Erre kerül a gyújtótabletta és a faszén, vagy alulról újságpapírral is begyújtható. Gyakorlatilag ez egy jó huzatú kémény, melyben hamar izzó parázzsá válik a faszén. 
A Landmann faszén begyújtó nemcsak a faszénparázs elkészítésekor praktikus, hanem annak utánpótlásakor is. Ugyanis már előre elkészíthető a következő adag parázs és a sütés zavartalanul folytatható tovább. Fontos hogy a begyújtott eszköz ne kerüljön éghető anyag közelébe! A grillgyújtó kémény 275 mm magas. 

​Így is ismerheti: faszénbegyújtó hordó, izzítócső, begyújtó kémény.

Több szöveg

Méretek

  • Magasság: 375 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.88

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz