Azonosító: 11929

Landmann grill kosár zöldséghez, teflon bevonatú kör (13354)

4.490 Ft
db

 

A Landmann grill kosár zöldséghez, teflon bevonatú (13354), használata praktikus zöldségek, köretek és apróbb húsok grillezése során. A grill kosár teflon réteggel bevont és rozsdamentes acél fogantyúkkal ellátott. 
Tisztítása egyszerű, mosogatógépben is mosható. Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát. Szélessége 330 mm, magassága 85 mm. 

Méretek

  • Szélesség: 330 mm
  • Magasság: 85 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.5

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Üzemmódok

Landmann

Landmann

A LANDMANN Holding alá számos cég tartozik különböző iparágakból. A LANDMANN Holding teljes mértékben odafigyel arra, hogy önállóan és saját vállalati kultúrájuknak megfelelően a vállalat alá tartozó cégek folyamatosan fejlődhessenek. Ez a LANDMANN sütéshez, grillezéshez és a szabadidős kerti tevékenységekhez kapcsolódó márkáról is elmondható. Megbízható és innovatív termékei között találunk különféle gázgrilleket, füstölő szekrényeket, faszenes grillkocsikat, gömbgrilleket és egyéb grillező tartozékokat. Emellett a Landmann még kínál szabadtéri fűtéshez teraszfűtőket és hőgombákat. Kerti bútorok terén is rendelkezik bőséges kínálattal.  
Tekintse meg és próbálja ki Landmann termékeinket a PrimaNet online szakáruházban!

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz