Azonosító: 11572

Valera Ionic Multistyle Professional hajsütőszett

27.990 Ft
279
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
279
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Valera Ionic Multistyle Professional hajformázó szetthez négy tartozékfej jár: nagy göndörítő (38 mm); kis göndörítő (25mm); kúpos göndörítő; dupla hullámosító. A négy féle fej, amely egyszerűen cserélhető és tárolható a hordozó táskában, végtelen formázási lehetőséget biztosít. Fokozatmentesen ultra gyors, elektronikusan állítható felfűtés. Az ion generátor és a turmalin bevonat, negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben formálhatóvá teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikus töltöttségét és megakadályozzák a nem kívánt hullámokat is.  

Könnyen kezelhető elektronikus hőmérséklet szabályozással a hajtípushoz legtökéletesebb hőmérséklet állítható be, a festett haj megkímélhető a túlzott igénybevételtől, ez által annak színe hosszabb ideig megmaradhat.A kerámia bevonat lehetővé teszi a legtökéletesebb hő eloszlást, így a haj kíméletesen formálható, károsodás nélkül. A hajformázó rendelkezik a Colourcare – hajszínkímélő technológiával. 

A Valera profi hajformázó szett, fodrász igénybevételre tervezett, kiváló minőségű készülék. Lágy tapintású markolat, biztonságos és kényelmes fogást tesz lehetővé. Ergonomikusan elhelyezett kezelő felületek a véletlenszerű hőfok elállítás elkerülésére. A 3 méter hosszúságú forgó kábel kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé professzionális körülmények között is.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 35 cm
  • Szélesség: 3,5 cm
  • Magasság: 8 cm

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 58 W
  • Elektromos ellátás: Hálózat
  • Bevonat: Kerámia és turmalin
  • Súly (kg.): 0.4

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Valera

A Valera több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik hajápolás területén. A svájci cég sikerének titkát az együttműködésben, a fejlesztésben és az innovatív megoldásokban látja. Professzionális fodrászokkal szorosan együtt dolgozva fejleszti az összes terméket. A Valera termékeit megbízhatóság, precizitás és szakértelem jellemzi. Kínálatunkban Valera hajsütőket, hajformázókat, orrszőrnyírókat, hajvasalókat, kreppelőket és hajszárítókat talál. 
Próbálja ki Ön is a minőséget hajápolás terén!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz