Azonosító: 11575

Valera Silhouette profi kreppelő

16.890 Ft
168
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
Ideiglenes készlethiány
Adja meg email címét és értesítjük, ha megérkezett a termék.
168
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Valera Silhouette profi kreppelő, hat hullámos, nagy méretű krepplappal van szerelve. A turmalin bevonat simítólapok a hő hatására, természetes módon negatív ionokat bocsátanak kis, így hozzájárulnak a haj antisztatikus regenerációjához és hidratáltságának fenntartásához, segítik megelőzni a haj kiszáradását. A kerámia bevonat lehetővé teszi a legtökéletesebb hő eloszlást és a tincsek egyenletes siklását, így a haj kíméletesen formálható, károsodás nélkül. A rugalmas billenő krepplapok a hajjal való tökéletesebb és egyenletesebb kontaktust biztosítják. A tincsek a megfelelő módon érintkeznek a krepplapokkal, így azok mindig a teljes felületükkel, hatékonyan formáznak. A hideg végnek köszönhetően nagyobb mennyiségű haj is kreppelhető, a simító végek összeszorításával, anélkül, hogy az megégetné az ujjunkat. Fokozatmentes hőmérséklet szabályozás 80-210 °C-ig.  

A Valera kreppelő fodrász igénybevételre van tervezve. Ezt az ultragyors felfűtés és az ergonomikusan elhelyezett kezelő felületek (a véletlenszerű hőfok elállítás elkerülésére) garantálják. A 3 méter hosszúságú forgó kábel kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé professzionális körülmények között. 

Univerzális feszültség, 110-240 V hálózaton is használható.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Elektromos ellátás: Hálózat
  • Hőfok: 80-210°C
  • Bevonat: Kerámia és turmalin
  • Súly (kg.): 0.71

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Valera

A Valera több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik hajápolás területén. A svájci cég sikerének titkát az együttműködésben, a fejlesztésben és az innovatív megoldásokban látja. Professzionális fodrászokkal szorosan együtt dolgozva fejleszti az összes terméket. A Valera termékeit megbízhatóság, precizitás és szakértelem jellemzi. Kínálatunkban Valera hajsütőket, hajformázókat, orrszőrnyírókat, hajvasalókat, kreppelőket és hajszárítókat talál. 
Próbálja ki Ön is a minőséget hajápolás terén!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz