Azonosító: 11594

Valera Wave Master Ionic hajsütő duplahullám

16.890 Ft
168
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
168
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Valera Wave Master Ionic professzionális hajformázó szett, kerámia és turmalin bevonattal rendelkezik. Könnyen kezelhető elektronikus hőmérséklet szabályozással a hajtípushoz legtökéletesebb hőmérséklet állítható be, a festett haj megkímélhető a túlzott igénybevételtől, ez által annak színe hosszabb ideig megmaradhat. 
A kerámia bevonat lehetővé teszi a legtökéletesebb hőeloszlást, így a haj kíméletesen formálható, károsodás nélkül. A turmalin bevonatból, negatív töltésű ionok szabadulnak fel, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben formálhatóvá teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikus töltöttségét. 

A Valera hajformázó szett fodrász igénybevételre tervezett, kiváló minőségű készülék. Ezt az ultra gyors, elektronikusan állítható felfűtés biztosítja. A lágy tapintású markolat, biztonságos és kényelmes fogást tesz lehetővé. Ergonomikusan elhelyezett kezelő felületek a véletlenszerű hőfok elállítás elkerülésére. A 3 méter hosszúságú forgó kábel kényelmes és biztonságos használatot tesz lehetővé professzionális körülmények között is.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 100 W
  • Elektromos ellátás: Hálózat
  • Hőfok: 140-210°C
  • Bevonat: Kerámia és turmalin
  • Súly (kg.): 0.6

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Valera

A Valera több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik hajápolás területén. A svájci cég sikerének titkát az együttműködésben, a fejlesztésben és az innovatív megoldásokban látja. Professzionális fodrászokkal szorosan együtt dolgozva fejleszti az összes terméket. A Valera termékeit megbízhatóság, precizitás és szakértelem jellemzi. Kínálatunkban Valera hajsütőket, hajformázókat, orrszőrnyírókat, hajvasalókat, kreppelőket és hajszárítókat talál. 
Próbálja ki Ön is a minőséget hajápolás terén!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz