Azonosító: 11567

Valera Swiss Metal Master hajszárító

27.990 Ft
279
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
279
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Valera Swiss Metal Master ionos acélházas profi hajszárító 6 féle légáramlás / hőmérséklet beállítással rendelkezik. Az ion generátor negatív töltésű ionok millióit állítja elő, elősegítve ezzel a haj megfelelő hidratáltságának fenntartását. A fokozott hidratáció elősegíti a haj kondicionáltságának megőrzését, regeneráló hatása van, illetve a hajat puhábbá és könnyebben fésülhetővé teszi. A negatív töltésű ionok csökkentik a szálló haj elektrosztatikai töltöttségét és megakadályozzák annak kiszáradását valamint a hajfesték korai kopását. Colourcare – hajszínkímélő technológia, aminek köszönhetően, a hajszárító csúcsteljesítményt nyújt alacsonyabb hőmérsékleten is. A kiemelkedően erős Valera AC PRO motorok továbbfejlesztett légtechnikájuknak köszönhetően, gyorsabb légáramlás előállítására képesek, mely kíméletesebb szárítást tesz lehetővé alacsonyabb hőmérséklet mellett is, ez által jobban kíméli a festett hajat, így az tovább megtartja színét. Az AC PRO motor tartósabb és erősebb teljesítményt nyújt a sima DC motorokhoz képest.  

A Valera hajszárító ergonomikus kialakítású kapcsolóinak köszönhetően, a hőmérséklet és a légáramlás egyszerűen beállítható az alap és a turbó szint között, magába foglalva az eco energiatakarékos módot, amikor a teljesítmény és energiafelhasználás a legoptimálisabb. A szűkítő fejjel koncentrálható a légáramlás.

A készülék fodrászati felhasználáshoz ajánlott. A hajszárítóhoz jár a két ultravékony szűkítő fej (5 - 7,5 mm), a diffuzor fej, kivehető tisztítható fémszűrő és az akasztógyűrű.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 2000 W
  • Elektromos ellátás: Hálózat
  • Teljesítményfokozat: 3 fokozat
  • Sebességfokozat: 2 fokozat
  • Súly (kg.): 0.7

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás

Valera

A Valera több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik hajápolás területén. A svájci cég sikerének titkát az együttműködésben, a fejlesztésben és az innovatív megoldásokban látja. Professzionális fodrászokkal szorosan együtt dolgozva fejleszti az összes terméket. A Valera termékeit megbízhatóság, precizitás és szakértelem jellemzi. Kínálatunkban Valera hajsütőket, hajformázókat, orrszőrnyírókat, hajvasalókat, kreppelőket és hajszárítókat talál. 
Próbálja ki Ön is a minőséget hajápolás terén!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz