Azonosító: 11571

Valera Premium 1100 fali hajszárító

17.890 Ft
178
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata
db
178
pont gyűjthető

Supershop
Supershop kártya használata

 

A Valera Premium 1100 falra szerelhető hajszárító ideális szállodai használatra, öregek otthonába vagy akár fitness termekbe. A Nano-ezüsttel kezelt antibakteriális felület még inkább alkalmassá teszi ilyen típusú használatra. Egy féle sebesség/hőmérséklet szabályozás, biztonsági ki/bekapcsoló gomb, környezetbarát és energiatakarékos kialakítás. A fali tartó és a szűkítő tartozék a készülékhez. 

A hajszárító nem dugvillás kivitelben készült, a hálózatra való bekötését kizárólag szakképzett villanyszerelő végezheti a vonatkozó biztonsági szabványoknak megfelelően!

Műszaki adatok

  • Teljesítmény: 1100 W
  • Elektromos ellátás: Hálózat
  • Teljesítményfokozat: 1 fokozat
  • Sebességfokozat: 1 fokozat
  • Bevonat: Nano-ezüst
  • Súly (kg.): 0.45

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Háztartás
Valera

Valera

A Valera több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik hajápolás területén. A svájci cég sikerének titkát az együttműködésben, a fejlesztésben és az innovatív megoldásokban látja. Professzionális fodrászokkal szorosan együtt dolgozva fejleszti az összes terméket. A Valera termékeit megbízhatóság, precizitás és szakértelem jellemzi. Kínálatunkban Valera hajsütőket, hajformázókat, orrszőrnyírókat, hajvasalókat, kreppelőket és hajszárítókat talál. 
Próbálja ki Ön is a minőséget hajápolás terén!

 

Bővebben a Valera márkáról

A Valera márkanév önmagában is az elegancia, precizitás és minőség szinonimája a hajápolási termékek piacán. A svájci gyökerekkel rendelkező márka az elmúlt évtizedekben vált az egyik vezetővé a szépség és hajápolási iparban, és azóta is szilárdan tartja pozícióját azon márkák között, melyekre mindig számíthatunk.

Az egyik legnagyobb büszkeségük a Valera hajszárítók palettája. Innovatív technológiával, kifinomult dizájnnal és a felhasználók igényeire szabott kivitelben készülnek ezek a készülékek, amelyek nemcsak a haj gyors és hatékony szárításában segítenek, de a haj állapotának megőrzésében is. A Valera hajszárítók a professzionális fodrászok és a hétköznapi felhasználók körében egyaránt népszerűek, köszönhetően azoknak a kiváló tulajdonságaiknak, amelyek lehetővé teszik a haj kíméletes, mégis gyors szárítását.

Ezen kívül a Valera hajvasalók is nagy elismerésnek örvendenek. A korszerű technológia és a magas minőségű anyagok ötvözeteként készülnek, biztosítva ezzel a haj tökéletes simaságát és fényét, anélkül, hogy károsítanák annak szerkezetét. A hőfok állíthatóság és a kényelmes fogás csak néhány olyan előny, amit ezek a hajvasalók kínálnak.

A Valera márka tehát nem csak a kiváló minőségű termékeiről ismert, hanem arról is, hogy milyen szenvedéllyel és odaadással készíti azokat, hogy a végfelhasználó a lehető legjobb eredményt érhesse el. Aki tehát igazán kiváló minőségű hajápolási termékeket keres, annak a Valera a tökéletes választás.

0
0 értékelés alapján

Lépjen be a termék értékeléséhez!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz