Azonosító: 09240

Bosch GDE 115/125 FC-T forgácselszívó (1600A003DK)

24.620 Ft
246
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
246
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Bosch GDE 115/125 FC-T forgácselszívó ideális készülék a pormentes fa és kődarabolásra. Szinte nem lesz utólagos takarítási munkája, így tiszta körülmények között tud dolgozni. Egyszerűen kezelheti, porszívóhoz, valamint Bosch 115 és 125 mm átmérőjű sarokcsiszolókhoz egyaránt csatlakoztathatja a forgácselszívót.

A forgácselszívó zárt házzal rendelkezik, tömlőcsatlakozása forgatható. Jobb- és balkezesek is kényelmesen használhatják. A készülék csekély tömege és kerekei szintén a precíz és kényelmes munkavégzést segítik elő.

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 188 mm
  • Magasság: 227 mm

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 0.7
  • Gép súlya (kg.): 0

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz