Azonosító: 02905

Bosch 7 részes Robust Line fa spirálfúró készlet (2607019923)

7.950 Ft
db

A Bosch 7 részes Robust Line fa spirálfúró készlet gyártása a szigorú Bosch gyári szabvány szerint történik. A rendkívül éles fúrók a precíz, felszakadásmentes furatokhoz, CBN köszörülési eljárással készültek (a teljesen edzett anyag köszörülése köbös kristályú bórnitrid köszörűkoronggal). 

Alkalmazható kemény- és puhafához. Tömör köszörült, HSS-precíziós, fényes fa spirálfúró, kétspirálú. Központosító csúccsal és váll-élekkel. DIN 3126 E 63 szerinti külső hatszögletű szárral. A fúrószár cseréje gyorsabb, szerszám nélkül is végrehajtható. Hosszú élettartamú, nagy igénybevételre tervezett szerszámok. A készleteket és kiegészítőket profi felhasználásra készítették a gyorsasági, ergonómiai, gazdaságossági, pontossági követelményeknek megfelelően. A készlet a barkácsolók számára is kiválóan használható.

Több szöveg

Méretek

  • Csatlakozó méret: 1/4"
  • Átmérő: 2; 2x3; 4; 5; 6; 8 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: HSS acél
  • DIN: 3126 E 63
  • Egyéb adatok: hatszögletű szár, központosító csúcs
  • Súly (kg.): 0.22

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Barkácsolás

Bosch

A Bosch csoport különböző technológiák és szolgáltatások, kiemelten a gépjármű-, az energia- és az épület-technológia, valamint az ipari technológia és a fogyasztási cikkek terén aktív, vezető nemzetközi szállítója. A Bosch csoport magában foglalja a Robert Bosch GmbH-t, annak mintegy 60 országban működő több mint 350 leányvállalatával és regionális vállalataival együtt. Értékesítési és szolgáltatási partnereit is beleszámítva a Bosch körülbelül 150 országban van jelen. Termékei és szolgáltatásai innovatív és hasznos megoldásokkal javítják az élet minőségét. Az "Életre tervezve” szlogen ezt a világszerte elérhető technológiát jelenti.

Variációk

Önnek ajánljuk

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz