Azonosító: 07803

Fiskars teleszkópos ágvágó (115560)

34.400 Ft
344
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
344
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

​A Fiskars teleszkópos ágvágó nyíró kivitelezésű. Az elérhető vágási magasság 6 m. A hosszú nyél állítható 2,4- 4,1 m között, így a nehezen elérhető helyekre is könnyedén elérhet. Maximális vágási átmérő 32 mm. 
Az ágvágó alumíniumból készült, ami könnyű és erős az edzett alumínium összetételnek köszönhetően. A penge PFTE bevonattal ellátott, ami korrózióálló és tapadásmentes bevonat, így csökkenti a súrlódást és könnyíti a vágást. 
A nyélhez gyümölcsszedő is csatlakoztatható. 
Fiskars teleszkópos ágvágóhoz kapható tartozékok: Fiskars markolat és húzógomb (115565), Fiskars pótrugó (JO9636), Fiskars belső zsinór és fűzőszalag (115568)

Több szöveg

Méretek

  • Hosszúság: 2416 mm
  • Szélesség: 102 mm

Műszaki adatok

  • Anyaga: Alumínium, CrMov, PFTE bevonat
  • Maximális vágási átmérő: 32 mm
  • Súly (kg.): 1.9

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Fiskars

A Fiskars márkanév évszázadok óta a magas minőség és a kiváló formatervezés szinonimája. Minden egyes Fiskars terméket - mint például Fiskars kések, Fiskars késblokkok, Fiskars kés készletekFiskars ollók, Fiskars fűrészek, Fiskars fejszék, Fiskars ágvágók és Fiskars sövényvágók, Fiskars fűnyíró ollók, Fiskars metszőollókFiskars lábasok, Fiskars serpenyők, Fiskars kerti kesztyűk, Fiskars gereblyék és lombseprűk, Fiskars vasvillák, Fiskars ásók, Fiskars lapátok, Fiskars ültető kanalak, kapák és villák, valamint Fiskars konyhai eszközök -  a kiválóság és a funkcionalitás jegyében terveztek meg, ezért van az, hogy első látásra felkeltik a kertészkedni vágyók figyelmét, aki pedig egyszer Fiskars terméket vett a kezébe, többé nem is akar mást használni.
1649 kulcsfontosságú év a Fiskars vállalatcsoport történetében – ebben az évben kapott engedélyt Peter Thorwöste öntöttvas és kovácsolt termékek gyártására a Fiskars nevű kis finn faluban. Vállalkozása hamar híressé vált a magas minőségű acélról és az acél termékekről. Mára a Fiskars a nyugati világ egyik legidősebb cégeként, több mint 40 országban és 4 kontinensen jelenlevő multinacionális vállalattá fejlődött, de a cég lelke és gyökerei még mindig Fiskars faluban vannak – ott, ahonnan alig 10 kilométerre történik a kerti szerszámok gyártása a cégre jellemző szigorú minőségi szabványoknak megfelelően. Az ergonomikus, könnyű, mégis erőteljes Fiskars kerti szerszámokat arra tervezték, hogy a „zöld” kertészek a mai hektikus, rohanó világban is valódi kikapcsolódásként élhessék meg a kerti munkát. Használatuk a speciális erőátviteli megoldásoknak köszönhetően kevesebb erőkifejtést igényel. Kevesebb erőlködés, több élvezet – ennek köszönhetően a Fiskars napjainkban vezető márka a kézi kerti szerszámok piacán Észak-Amerikában, Ausztráliában és Európa jelentős részén.

Kapcsolódó termékek

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz