Azonosító: 12178

Gardena CombiSystem ágvágó olló (0298-20)

18.500 Ft
185
pont gyűjthető

Supershop kártya használata
db
185
pont gyűjthető

Supershop kártya használata

A Gardena CombiSystem ágvágó olló ideális magasan lévő ágak és gallyak levágásához. A CombiSystem teleszkópos nyeleknek köszönhetően, a több méteres magasság sem okozhat gondot. A modern erőelosztó megoldásoknak köszönhetően, akár 35 mm átmérőjű gallyak elvágásához sem szükséges nagy erőkifejtés. 

A Gardena tapadásmentes, speciális geometriájú kések garantálják a könnyű és tiszta vágásokat, ami további erőkifejtéstől kíméli meg a szerszám használóját. A kényelmet szolgálja az ágvágó D-fogantyúja is, ami lehetővé teszi a stabil és magabiztos fogást. Az eszköz működtetéséhez tartozik egy 4,7 méteres szakadásálló kötél is, amit több ponton lehet rögzíteni. Szakszerű használat esetén a garancia 25 év.

Több szöveg

Műszaki adatok

  • Súly (kg.): 1.05

Funkciók

  • Javasolt felhasználás: Ház körül

Gardena

Gardena a minőségi kerti szerszámok vezető márkája Európában. Több, mint 80 ország kerttulajdonosainak segít a mindennapi kertápolásban. A Gardena széles kínálatában számos kerti eszközt találunk: sövény és szegélynyírókat, metszőollókat, szüretelő ollókat, lombszívókat, lombfúvókat, baltákat, fejszéket, gereblyéket, lombseprőket, gyepszellőztetőket, kézi ágvágókat, kézi sövényvágókat, kézi fűrészeket, kerti eszközöket és más kerti gépeket. Nézze meg Gardena kínálatunkat, garantáltan megtalálja kedvenc kerti eszközét!

Önnek ajánljuk

Utoljára megtekintett termékek

Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz